Hızlı ve Öfkeli 8'den İnanılmaz Rekor



Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi The Fate of the Furious, yedinci filmi de geçerek yeni bir rekora imza attı. Ön gösterim rakamları da dahil olmak üzere Türkiye’de tüm zamanların en iyi açılış yapan yabancı filmi olarak adını tarihe yazdırdı.

İlk dört gün içinde 806.888 kişi tarafından izlenen serinin sekizinci filmi, 10.230.654 TL’lik rakama ulaştı.

Tüm dünyada ve ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hızlı ve Öfkeli 8-The Fate of The Furious ön gösterim rakamları da dahil olmak üzere ülkemizde hem hasılat anlamında hem de izleyici sayısı olarak tüm zamanların en iyi açılış yapan yabancı filmi olarak önemli bir rekora adını yazdırdı. Filmin aynı zamanda Universal Pictures’ın da en iyi açılış yapan filmi olduğu belirtildi. 13 Nisan Perşembe günü vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 8’i, dört gün içinde 806.888 kişi izledi ve 10.230.654 TL’lik hasılat getirdi.

Serinin yedinci filmi vizyona girmesini takip eden ilk üç günde 783.692 kişi tarafından izlenmiş ve 9 milyon TL’lik bir hasılata ulaşmıştı. Adı rekorlarla anılan filmin sekizincisi yedinin de rekorlarını alt üst etti.

Serinin son filmi Hızlı ve Öfkeli 8-The Fate of The Furious’da, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez başlıca rollerde yer alıyor. Sekizinci filme ilk kez Charlize Theron, Scott Eastwood ve Akademi ödülü sahibi Helen Mirren da dahil oldu.




Hızlı ve Öfkeli 8'den İnanılmaz Rekor Hızlı ve Öfkeli 8'den İnanılmaz Rekor Reviewed by sineMakale on Nisan 17, 2017 Rating: 5

1 yorum:

  1. Hızlı ve öfkeli 8 filminib izlenme rekorunun devam edeceğine inanıyorum. Filmin serisi herzamanki gibi süper olmuş.

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.