Kan Revan İçinde Bir Mahalle: Suburbicon İlk Altyazılı Fragman


George Clooney altıncı yönetmenlik denemesi ile karşımızda. Clooney bu kez bir suç komedisi olan “Suburbicon” ile karşımızda olacak. 

Haberimizde Suburbicon ne zaman vizyon girecek, Suburbicon'un oyuncuları kim ve Suburbicon altyazılı fragmanı bulabileceksiniz. 

Daha önce aralarında Tehlikeli Aklın İtirafları ve İyi Geceler, İyi Şanslar gibi filmlerin de olduğu altı filmi yöneten Clooney, yönetmenliğinin de en az oyunculuğu kadar belki de ondan daha iyi olduğunu ispatlamıştı.

Julianne Moore, Matt Damon

Filmde başlıca rolleri Matt Damon, Oscar Isaac, Julianne Moore gibi Hollywood’un tanınmış isimleri paylaşıyor.

Kuzey Amerika Prömiyerini 7-17 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Toronto Film Festivali’nde yapılacak olan filmin senaryosunu ise Clooney’nin daha önce “O Brother, Where Art Thou?”, “Intolerable Cruelty” ve “Hail, Caesar!” filmlerinde oyuncu olarak yer aldığı Coen kardeşler yazmış.

“Suburbicon”  bahçelerinde bakımlı çimler olan uygun fiyatlı evlerin bulunduğu ve ailelerin çocuklarını yetiştirmeleri için her şeye sahip huzur dolu, sakin bir banliyö topluluğudur. Lodge ailesi de 1959 yazında bu banliyöye yerleşir. Ancak, bu huzurun arkasında rahatsızlık verici bir şeyler vardır. İyi bir eş ve baba olan Gardner Lodge (Matt Damon), mahallenin sakladığı bu gizemleri keşfe çıkar.



Clooney'nin söylediğine göre, filmin senaryosunu yazan Coen Kardeşler başlangıçta "Suburbicon"u yönetmek istediler.  Hatta filmde Oscar Isaac'ın canlandırdığı Roger karakteri için de Clooney’i düşünmüşler. Ancak her ne olduysa kamera arkasına George Clooney geçmiş.

ABD’de vizyon tarihi 27 Ekim 2017 tarihi olan Suburbicon Türkiye’de ise 12 Ocak 2018’de vizyona girecek.

Şimdi Suburbicon’dan yayınlanan ilk fragmanı izleyelim.  


Kan Revan İçinde Bir Mahalle: Suburbicon İlk Altyazılı Fragman Kan Revan İçinde Bir Mahalle: Suburbicon İlk Altyazılı Fragman Reviewed by sineMakale on Ağustos 13, 2017 Rating: 5

2 yorum:

  1. Türü ve yönetmeni biraz meraklandırdı beni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Referansları önceki filmler aslında. Bu grup daha önce de beraber çalışmıştı.İyi bir iş çıkacağı konusunda şüphemiz yok.

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.