Natalie Portman'lı Gerilim Annihilation'dan İlk Fragman

Natalie Portman-Annihilation (2018)

İlk yönetmenlik deneyimi olan Ex Machina ile bizi bizden alan ve var oluşu sorgulatan Alex Garland’ın ikinci yönetmenlik deneyimi ve 2018’in en merakla beklenen filmlerinden biri olan Annihilation / Yok Oluş’tan ilk fragman yayınlandı. Tıpkı Ex Machina’da olduğu gibi Annihilation’un da senaryosunu Garland yazmış. Ancak yönetmen bu kez senaryoyu son yılların en iyi fütüristik gotik korku romanlarından birinin yazarı olan Jeff VanderMeer’ın "Southern Reach Üçlemesi"nin ilk kitabına dayandırıyor. Bu arada her ne kadar üçlemenin ilk kitabı olsa da yönetmen ve senaryo yazarı Alex Garland bağımsız bir film olduğunu ifade ediyor 




İçlerinde farklı bilim dallarından dört kadının bulunduğu bir grup, ABD Hükümeti tarafından yaşanan tuhaf olaylardan dolayı karantinaya alınan “X Bölgesi’ne” gönderilirler. Grup, bu gizemli bölgeye gönderilen on ikinci ekiptir. Kendilerinden önce gönderilen ekiplerin üyeleri tuhaf şekilde yaşamlarını kaybetmişlerdir. Dolayısıyla kendilerini bekleyen akıbetin ne olduğunu bilmeyen on ikinci keşif grubu bir muammaya doğru ilerlemektedirler.

Filmin başrolünde Siyah Kuğu filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını alan Natalie Portman yer alırken diğer rollerde Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson ve yönetmenin Ex Machina filminde de birlikte çalıştığı Oscar Isaac yer alıyor.

Normalde filmin bu yıl vizyona girmesi planlansa da stüdyo vizyon tarihini erteledi.  Bu nedenle Annihilation / Yok Oluş 6 Nisan 2018’de vizyona girecek. Paramount Pictures ve yapımcı Scott Rudin’in (bu arada kendisinin ayrıca Ex Machina'nın da yapımcısı olduğunu hatırlatalım) üçlemenin tüm haklarını satın aldığını hatırlatarak filmden yayınlanan altyazılı ilk fragmanı sizlerle paylaşıyorum. 

İyi seyirler…




Natalie Portman'lı Gerilim Annihilation'dan İlk Fragman Natalie Portman'lı Gerilim Annihilation'dan İlk Fragman Reviewed by sineMakale on Eylül 29, 2017 Rating: 5

2 yorum:

  1. Ex Machina gerçekten güzel filmdi. Kadrosuna, yönetmenine ve konusuna bakılırsa bu film de izlenir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ex machina filmini ben de çok beğenmiştim. Bu filmden de oldukça umutluyum

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.