Rami Malek Rock Efsanesini Canlandıracak




Mr. Robot’un Emmy ödüllü yıldızı Rami Malek, Bryan Singer'ın yönetmenliğini yaptığı “Bohemian Rhapsody” filminde efsanevi rock müzik topluluğu Queen’in solisti Freddie Mercury’i canlandıracak.

20th Century Fox, New Regency ve GK Films Rami Malek’in Freddie Mercury olarak görüldüğü ilk fotoğrafı paylaştı.

Henüz yapım aşamasında olan "Bohemian Rhapsody" uzun yıllar süren bir çalışmanın sonunda nihayet beyaz perdede izleyici ile buluşacak. Filmin bu kadar uzun süre çekilememesinin en büyük sebebi olarak ise grubun özellikle oyuncu seçimleri konusunda çok seçici olması olduğu ifade ediliyor. Malek öncesi Mercury’i canlandırmak üzere seçilen oyuncular grupla yaşadıkları sorunlar nedeniyle filmden ayrıldılar. Bu oyunculardan biri olan Sacha Baron Cohen ise filme ilişkin yapmış olduğu açıklamada filmin bir hagiografi (bir nevi kör ölür badem gözlü olur hikayesi) olma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu söylüyor.

"Bohemian Rhapsody", Mercury’nin Brian May ve Roger Taylor'la bir araya geldiği ve Queen’in kurulduğu 1970'li yıllardan grubun 1985 tarihli ikonik Live Aid konserine kadar geçen süreyi anlatıyor. Mercury’nin AIDS ile olan savaşı ise filmde önemli bir nokta olarak işlenmeyecek. Filmde 1970 yılında Londra’da kurulan ve rock müzik tarihine “We Will Rock You,” “Another One Bites the Dust,” “Killer Queen”, “Don’t Stop Me Now” gibi çok sayıda parça kazandıran grubun tarihinin ne kadarının aktarılacağı ise tam olarak bilinmiyor.

Filmde başrol oyuncusu Malek her ne kadar gereken yerlerde şarkı söyleyecekse de aslında temel olarak Freddie’nin vokalleri kullanılacakmış.  Entertainment Weekly’e konuşan Malek, "Freddie'yi olabildiğince kullanacağız" diyor.

Şu anda çekimleri süren X-Men: Dark Phoenix’in de yapımcılarından olan ve X-Men serisinden dört filmi yöneten Bryan Singer ise yıllar sonra tekrar bu filmle drama geri dönüş yapmış olacak. Yönetmen filmin geleneksel bir biyografi olmayacağını ve grubun müziğine odaklanacağını söyleyerek karanlık bir Freddie hikayesi olmayacağını ifade ediyor.

Senaryosu ise Theory of Everything filmi ile akademi ödülüne aday gösterilen Anthony McCarten tarafından yazılan filmde Malek dışında grubun diğer isimlerini ise Joe Mazzello, Ben Hardy ve Gwilym Lee canlandıracak.

Filmin 28 Aralık 2018’de vizyona girmesi planlanıyor.

Peki Rami Malek bu karakteri canlandırmak için doğru bir seçim mi, siz ne dersiniz?
Rami Malek Rock Efsanesini Canlandıracak Rami Malek Rock Efsanesini Canlandıracak Reviewed by sineMakale on Eylül 07, 2017 Rating: 5

4 yorum:

  1. Benim baya dikkatimi çekti, Rami Malek'in Mercury'i oynaması falan. Sırf meraktan bile izlenir :).

    YanıtlaSil
  2. Mr Robot da oynayan eleman harika bir oyuncu 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yetenekli bir oyuncu ama bu rolde ne kadar başarılı olacak bilemiyoruz tabii. Canlandıracağı isim oldukça özel biri

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.