Kara Panter'den Merakla Beklenen Türkçe Fragman Burada



Marvel’den, Black Panther – Kara Panter filminin yeni Türkçe fragmanı yayınladı

Issız ama teknolojik olarak gelişmiş Wakanda ülkesinin kralının oğlu olan T’Challa’nın öyküsünü anlatan Black Panther – Kara Panter filminden yeni bir fragman yayınlandı. Aşağıda Türkçe olarak izleyebileceğiniz fragmana ilişkin özellikle Marvel hayranı okurlarımın görüşlerini bekliyorum.

Black Panther’in Konusu Ne?


Babasının ölümünden sonra Wakanda’ya dönen T’Challa eski ve güçlü bir düşmanının ortaya çıkmasıyla hırslı bir kral ve Black Panther olarak arz-ı endam eder Afrika topraklarında. T’Challa, Wakanda’nın yanı sıra bütün dünyanın geleceğini de tehdit eden zorlu bir mücadeleye girecektir. Verdiği bu mücadelede ihanetle de sınanan T’Challa, düşmanlarını yenerek ülkesini ve halkının güvenliğini sağlamalıdır.

Black Panther Filminin Yönetmeni


Ryan Coogler

Creed: Efsanenin Doğuşu ve Son Durak (2013) filmlerinden tanıdığımız Ryan Coogler filmin hem senaryo yazarı hem de yönetmeni. Genç sinemacı Ryan Coogler’ın her ne kadar geçmişinde sadece iki adet uzun metrajlı film olsa her ikisi de oldukça sağlam yapımlar.

Yönetmen, Creed filmi ile Los Angeles Film Eleştirmenleri Derneği tarafından Yeni Nesil Ödülü’ne, Afrikalı-Amerikalı Film Eleştirmenleri Derneği tarafından ise En İyi Yönetmen Ödülü’ne layık görülmüş.

Gelecek vaat eden bir yönetmen olarak Coogler heyecan verici bir filmografi inşa ediyor kendine. Bu nedenle “Black Panther – Kara Panter” filmi de merakla bekleniyor.

Black Panther Filminin Oyuncuları


Filmde T'Challa / Black Panther rolünü ilk kez 2016 yılında Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde bu rolle karşımıza çıkan Chadwick Boseman canlandırıyor.  Boseman’a, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Michael B. Jordan, Daniel Kaluuya, Martin Freeman gibi isimlerin yanı sıra tecrübeli oyuncular Forest Whitaker ve Andy Serkis eşlik ediyor. Chadwick Boseman’ı bir sonraki Kara Panter rolünde izleyişimiz Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1’de olacak.  Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1 ne zaman vizyona girecek derseniz, şu anki takvime göre 27 Nisan 2018.


Marvel’dan “Black Panther – Kara Panter” 16 Şubat 2018’de izleyici ile buluşacak.  Şimdilik Black Panther – Kara Panter filminin Türkçe fragmanı ile sizleri baş başa bırakayım. İyi seyirler…


Kara Panter'den Merakla Beklenen Türkçe Fragman Burada Kara Panter'den Merakla Beklenen Türkçe Fragman Burada Reviewed by sineMakale on Ekim 16, 2017 Rating: 5

6 yorum:

  1. Bakalım o zaman :))

    Neyse, iyi günler ve ben de bloguma bekliyorum diyerek sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyâret ettim hatta blogunuzu takibe bile aldım. Siz dr dilerseniz benim benim blogu takip edebilirsiniz

      Sil
  2. Ben uzun zamandır bu filmin vizyona girmesini bekliyorum. :) Marvel yapımlarına bayılırım. Fragmana bakılırsa, film tatmin edici görünüyor. Tabi fragmanına aldanıp, sinemaya gittiğimde hüsrana uğradıklarım da oldu. Umarım Black Pantherde de bunu yaşamam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fragmanlar zaman zaman yanıltıcı olabiliyor. Ama ben bu filmden umutluyum arkasındaki isimlerden dolayi

      Sil
  3. Çok özeniyorum böyle filmlere, neden bizim sinemamız da böyle ses getiren, ilgi çeken filmler yapamıyor? Vasat korku ve komedi filmlerinden öte bir yapıt üretilmiyor. Çok yazık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki bu tip filmler yapmak bizim için henüz uzak bir ihtimal. Bununla birlikte oldukça iyi sinemacılarımız da var.

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.