Christian Bale Oscar Yarışına İddialı Giriyor



Christian Bale, Black Mass, Crazy Heart gibi başarılı filmlerin yönetmeni Scott Cooper'ın yazıp yönettiği oldukça kanlı bir western olan "Hostiles" ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar’a göz kırpıyor.

"Hostiles", Bale ve Cooper’ı 2013 tarihli "Out of the Furnace / Kardeşim İçin" filminden sonra yeniden bir araya getirdi. 1890’larda Amerikan – Kızılderili savaşlarının ortasında geçen filmde Bale, ölmekte olan bir Cheyenne savaş şefi ve ailesini yeniden kabile topraklarına götürmekle görevlendirilen bir Amerikan süvari subayını canlandırıyor. Yıllarca birbirleri ile savaşmış ve birbirlerinin silah arkadaşlarını öldürmüş olan bu ikili için tehlikelerle dolu olan yolculuk hiç de kolay geçmeyecektir.

Film şimdiye kadarki en vahşi western filmlerinden biri olarak nitelendiriliyor. Çoğu eleştirmen, 2011 yılında “The Fighter” ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ını alan Christian Bale’in performansına dikkat çekiyor. Variety'nin ödüllü köşe yazarı Kristopher Tapley, ünlü aktörün performansını şimdiye kadar gerçekleştirdiği en iyi performanslardan biri olarak nitelendirmiş.

İlk yönetmenlik deneyimi olan “Crazy Heart” ile Jeff Bridges’e En İyi Yardımcı Oyuncu Oscar’ını kazandıran Scott Cooper dördüncü filmi “Hostiles” ile süper kahramanların bu kadar popüler olmadığı dönemlerin en sevilen türlerinden biri olan western ile izleyiciyi buluştururken filmin diğer rollerinde Rosamund Pike, Wes Studi, Jesse Plemons ve Paul Anderson gibi isimlere yer veriyor.

Henüz Türkiye vizyon tarihi belli olmayan Hostiles altyazılı fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz. İyi seyirler…


Christian Bale Oscar Yarışına İddialı Giriyor Christian Bale Oscar Yarışına İddialı Giriyor Reviewed by sineMakale on Ekim 11, 2017 Rating: 5

2 yorum:

  1. Bale oynadığı her rolün hakkını verebilen bir oyuncu. Burada da eminim iyi bir iş çıkarmıştır.
    Fragmanı izledim, merakım arttı diyebilirim. Ama önce yönetmenin izlemediğim diğer filmlerini izlemeyi planlıyorum bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir çok filmini beğenirim. İyi iş çıkardığına eminim. Festivalde filmi izleyen eleştirmenler oldukça olumlu şeyler söylüyor çünkü.

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.