Adalet Birliği Üyelerini Yakından Tanıyalım



Kolay iş değil dünyayı kurtarmak. Biri, ikisi yetmemiş olacak ki DC’nin Sinematik Evreni’nin neredeyse tüm kahramanlarının bir rüya takımında toplandığı Justice League – Adalet Birliği’nin vizyona girmesine kısa bir süre kala arka arkaya karakter videoları yayınlanmaya başlandı.

Malum dünya yeni bir tehdit altındadır ve birilerinin de onu kurtarması gerekmektedir. Ancak, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) ve Flash’tan (Ezra Miller) oluşan bu rüya takım dünyayı kurtarmak için geç kalmış olabilir diyeceğim ama böyle kadro bir araya gelir de dünya kurtulmaz mı?

Dilerseniz Arthur Curry ya da halk arasında bilinen adıyla Aquaman’den, zamanı bükebilme gibi oldukça işlevsel bir yeteneğe sahip olan Flash’a oradan yarı makine yarı insan olan Cyborg’a yayınlanan karakter videoları ile ekibe biraz yakından bakalım. İyi seyirler…

Victor Stone - Cyborg 

Bir zamanlar Gotham City Futbol takımının oyun kurucusu iken geçirdiği bir kazada ciddi şekilde yaralanan ve babası tarafından ileri teknoloji ile vücudunun geri kalanı birleştirilen Victor Stone,bu andan itibaren Cyborg adıyla anılmaya başlar. Her tür bilişim sistemine bağlantı kurabilen kahramanımız aynı zamanda bedenini farklı silahlara dönüştürebilme yeteneğine sahip. Kısacası teknoloji ile insan kalbinin mükemmel birleşimi. Kendisini biraz yakından tanıyalım dilerseniz... İşte Cyborg karakter videosu...



Barry Allen  - Flash

Barry Allen ise yıldırım çarpmasına maruz kalan genç bir adam. Ama yıldırım Allen’da herkesten farklı bir etki yaratıyor ve ona süper güçler veriyor. Flash adıyla anılmaya başlayan kahramanımız Justice League’e boyutlar arası bir güç katıyor. Her ne kadar sanki görünmez olabilme gibi bir yeteneği olduğu düşünülse de gerçekte bu yeteneği çok hızlı olmasından kaynaklanıyor. Aynı zamanda Justice League en genç üyesi olma özelliğini de taşıyan Flash zamanı bükme gibi bir yeteneğe sahip. İşte Flash'ın karakter videosu.



Arthur Curry - Aquaman

Bana göre saydığımız üçlünün içinde en karizmatik olana geldi sıra. Bat-mobil’in üzerinde sörf yaparken izleyeceğimiz Arthur Curry ismiyle tanınan ve Atlantis tahtının varisi olan Aquaman. Tüm deniz canlılarına hükmedebilme yeteneğine sahip olan Aquaman, Justice League’e dahil olduğunda yeteneklerini gerçek anlamda kullanmaya başlıyor.  



Zack Snyder’ın yönetmenliğini yaptığı“Justice League: Adalet Birliği” 17 Kasım’da, 3D, IMAX 3D ve Türkçe Dublaj olarak izleyici ile buluşacak.
Adalet Birliği Üyelerini Yakından Tanıyalım Adalet Birliği Üyelerini Yakından Tanıyalım Reviewed by sineMakale on Ekim 24, 2017 Rating: 5

3 yorum:

  1. Üçü içinde en çok Flash'i izlemek istiyorum. Hem karakteri severim hem de Ezra Miller'ı. Karaktere çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  2. Böyle takım gelecekse dünyayı tehlikeye atmaya hazırım :D

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.