Thor: Ragnarok'un Yönetmeninden Yeni Bir Korku Komedi Geliyor




Marvel'in üçüncü "Thor" filmine komedi ve renk enjekte ederek Hollywood'un en sıcak yönetmenlerinden biri olmaya başlamadan önce aynı mizahı “What We Do The Shadows – Aylak Vampirler” isimli korku filminde de kullanan Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi, izleyici tarafından oldukça beğenilen filmin devamını çekeceğin onayladı. Yeni Zelanda banliyölerinde yaşayan bir grup vampirin gündelik hayatları ile ilgili belgesel çekmek için onların yaşadıkları eve konuk olan sahte bir belgesel ekibi bu dünyada vampir olmanın ne denli zor olduğunu göreceklerdir.
Prömiyerini 2014 Sundance Film Festivali’nde yapan ve bağımsız bir film için oldukça iyi bir gişe başarısı yakalayan (7 milyon dolar) korku komedi türündeki Aylak Vampirler filminin senaryosu da Taika Waititi ile birlikte Jemaine Clement’e ait.

Taika Waititi

Waititi, "Thor: Ragnarok" un tanıtımını sırasında verdiği röportajda, Clement'le ile birlikte Aylak Vampirler filminin devamını yazıp yönetmek için yeniden bir araya gelecekleri yönündeki söylentilerini doğruladı.

Yönetmenin dediğine göre sahte belgesel ekibimizin etrafında bu kez kurt adamlar olacak. Filmin isminin “We’re Wolves” olacağını söyleyen Waititi bu ismin bir kelime oyunu olduğunu ve Amerikalıların da kelime oyunlarına bayıldıklarını dile getirmiş.


Waititi aynı röportajda, We’re Wolves ne zaman vizyona girecek yönündeki soruya ise diğer senaryo yazarı olan Jemaine Clement’in şu anda Fox Searchlight için Hitler’in gençliğini anlatan Jojo Rabbit’i geliştirdiğini aynı zamanda da Netflix için Bubbles adlı bir animasyonu yönettiği, bu nedenle de vizyon tarihinin henüz net olmadığını söylemiş. 

Yazıyı Aylak Vampirler filminin fragmanıyla bitirelim. İyi seyirler.


Thor: Ragnarok'un Yönetmeninden Yeni Bir Korku Komedi Geliyor Thor: Ragnarok'un Yönetmeninden Yeni Bir Korku Komedi Geliyor Reviewed by sineMakale on Kasım 02, 2017 Rating: 5

3 yorum:

  1. ilk filmi de izlemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız ben de izlemedim açıkçası. En kısa zamanda izlemek lazım

      Sil
  2. İlginç bir film gibi meraklandım doğrusu :)

    Bu arada yeni keşfettim takipteyim seni de beklerim.

    birsenle.com

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.