Sicario 2'den İlk Fragman Yayınlandı



Sicario, suç filmi hayranlarının 2015 yılında filmografisine giren bir filmdi. Yönetmenliğini son yılların gözde isimlerinden DenisVilleneuve’nun yaptığı ve başrollerinde Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro’nun yer aldığı film, eleştirmenlerden de oldukça olumlu eleştiriler almıştı. Tüm dünyada otuz milyon Dolarlık bütçesinin yaklaşık üç katı kadar hasılat kazanan, üç dalda Oscar’a aday olan ve aynı zamanda Cannes’da Altın Palmiye için yarışan bu başarılı filmin ikincisi “Sicario 2: Soldado”dan ilk fragman nihayet yayınlandı.

Başrollerinde yine Josh Brolin ile Benicio Del Toro’yu izleyeceğimiz ikinci filmde bu kez Emily Blunt ne yazık ki yok.  “Sicario 2: Soldado”nun senaryo yazarı ilk filmde olduğu gibi yine Taylor Sheridan olmasına karşın ikinci filmde çok önemli iki eksik var ve bu eksikler filmin hayranlarını oldukça endişelendiriyor. Her şeyden önce yönetmen koltuğunda bu kez Villeneuve yerine Stefano Sollima yer alıyor. Üzücü haberlerimiz bununla da kalmıyor. İlk filmin arkasındaki bir diğer önemli isim olan ve aynı zamanda birçok filmde Villeneuve ile birlikte çalışan efsanevi görüntü yönetmenlerinden Roger Deakins da ikinci filmde yok. Bildiğiniz üzere Deakins, Sicario filmiyle En İyi Görüntü Yönetmeni dalında Oscar adaylığı kazanmıştı.



Başrol oyuncusu Benicio Del Toro ise yaptığı açıklama ile Yönetmen Denis Villeneuve, görüntü yönetmeni Roger Deakins ve ilk filmin yıldızı Emily Blunt’ın eksikliği konusunda kaygı duyan filmin hayranlarının yüreğine bir nebze de olsa soğuk su serpmiş. Del Toro Villeneuve yerine yönetmen koltuğuna oturan ve en bilinen işi Gomorrah isimli TV dizisi olan İtalyan yönetmen Stefano Sollima’nın ikinci filme Avrupa duyarlılığı getirdiğini ifade ederek her iki yönetmenle de iyi vakit geçirdiğini söylemiş. Entertainment Weekly’e konuşan Del Toro, kendisinin ve Josh Brolin’in daha önce bu karakterleri canlandırmalarına rağmen, Sollima ile birlikte karakterleri yeniden masaya yatırdıklarını dile getirmiş.

Bilindiği üzere ilk filmde ABD’nin Meksika sınırında uyuşturucu savaşları konu edilmişti. Fragmandan anladığımız kadarıyla ikinci filmde sınırdaki savaş büyüyecek gibi duruyor.


Sicario 2: Soldado 29 Haziran 2018’de vizyona girecek.


Sicario 2'den İlk Fragman Yayınlandı Sicario 2'den İlk Fragman Yayınlandı Reviewed by sineMakale on Aralık 20, 2017 Rating: 5

2 yorum:

  1. Eksiklerine rağmen merakla bekliyorum bu filmi. İlki müthişti çünkü.

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.