Vizyona Girmeye Hazırlanan Venom'dan Detaylar




Marvel’ın en karmaşık karakterlerinden biri olan Venom 5 Ekim’de vizyona girmeye hazırlanıyor. Başrollerini Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze ve Reid Scott’ın paylaştığı filmi Zombieland filminden tanıdığımız Ruben Fleischer yönetiyor. Filmin Marvel çizgi romanlarına dayanan senaryosunu ise Jeff Pinkner, Scott Rosenberg ve Kelly Marcel kaleme almış.

Bilindiği üzere hikaye, gazeteci Eddie Brock’un (Tom Hardy) uzaylı sembiyot Venom’a konak olması üzerine kurulu. Bir takım saplantıları nedeniyle hayatı ve ilişkisi mahvolan Broke, bir deneyi araştırırken uzaylı Venom Eddie’nin vücuduyla birleşiyor ve birden bire müthiş süper güçlere ve hemen hemen her istediğini yapabilme olanağına kavuşuyor. Karanlık, öngörülemez ve öfke dolu Venom ve Eddie hedeflerine ulaşmak için birbirlerine ihtiyaç duyarken, gitgide bütünleşirler.

Venom karakteri ilk olarak yirmi beş yıl önce The Amazing Spider-Man çizgi romanının 300. Sayısında süper kötü kimliği ile ortaya çıktı. Başlangıçta Örümcek Adam okuyucuların korkacağı bir düşman olarak yaratılsa da sonuç beklenenin tam tersi oldu. Dikkat çekici görünümü, sıra dışı kökeni ile kendine büyük bir hayran kitlesi edindi. Bu ilgi karşılıksız kalması ve Venom kendi adını taşıyan bir seride arz-ı endam etti. Şimdi de beyazperdede sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Venom’un bu kadar sevilmesinin en önemli nedeni onun tehlikeli, korkutucu, kestirilemez ve karanlık zekası şüphesiz.



Venom: Zehirli Öfke’nin merkezinde aslında tek vücutta bir değil iki anti-kahraman var. Bir yanda güçlü ve yozlaşmış olanları ifşa etme çabasındaki, egosuyla hareket eden, saplantılı gazeteci Eddie, öte yandan Eddie’yle bütünleşen ve inanılmaz süper güçlere sahip, tüylerimizi diken diken eden uzaylı sembiyot Venom. Bir araya geldiklerinde her şeyi yapabilecek güçtedirler.

Dikkat çekici, tüyler ürperten, devasa ve sinir bozucu Venom, çizgi romanlarda daha önce rastladığımız hiçbir karaktere benzemiyor. Bu anlamda karakter hayata geçirilirken, görünümünün hayranlarını tatmin etmesi için özenli bir çalışma yürütülmüş. Bu noktada Venom’un izleyicileri hayrete düşürecek kadar organik, onları karaktere bağlayacak kadar da sert olarak yaratma görevi iki Oscar’lı görsel efektler amiri Paul Franklin’e teslim edilmiş.

İşte filmden yayınlanan altyazılı fragman...



Vizyona Girmeye Hazırlanan Venom'dan Detaylar Vizyona Girmeye Hazırlanan Venom'dan Detaylar Reviewed by sineMakale on Eylül 28, 2018 Rating: 5

1 yorum:

  1. Merhaba blogunuzu ziyarete geldim. Benim blogumu da ziyaret ederseniz sevinirim.

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.