Geliyor Gönlümüzün Efendisi



Marvel evreninin en kendine münhasır karakterlerinden biri olan Deadpool’un ikinci filmine henüz bir yıldan fazla bir zaman var ama hayranları gün saymaya başladı bile.

İlk olarak 1991 yılında New Mutants’ta karşımıza çıkan ve başlarda kötü olan ancak sonrasında X-Force’a katılarak iyilerin yanında dövüşmeye başlayan karakterin yaratıcısı Rob Liefeld, verdiği bir röportajda karakterin bu kadar çok sevilmesinin sebebinin samimiyeti olduğunu ifade ediyor.  

Deadpool tam anlamıyla Superman gibi dört dörtlük bir kahraman değildir. O bir anti-kahramandır. Gerçek ismi Wade Wilson olan Deadpool, ordudan atıldıktan sonra bir süre paralı askerlik yapmıştır. Bu süre zarfında tanıştığı Vanessa Copycat isimli bir fahişe ile de aşk yaşamıştır.

Ancak Deadpool hayranları kendisini beyazperdede izlemek için ne yazık ki 2016 yılını beklemek zorunda kaldılar. (Zaten kendisi de bu itilmişliğinin farkında ve film sırasında sık sık gündem yapıyor bu durumu) Beklenenin çok üzerinde ilgiyle karşılaşan film, içerdiği şiddet ve cinsellik sahnelerinden dolayı 15 yaş sınırıyla vizyona girmesine rağmen gişe rekorlarını da alt üst ederek birçok Marvel filmini yaya bıraktı.

Ryan Reynolds’ın  Wade Wilson / Deadpool karakterlerine hayat verdiği filmin ikincisi için nihayet net tarihler var artık elmizde. Filmin olası vizyon tarihi olarak 1 Haziran 2018 olarak açıklanırken stüdyo çekimlerin 2017’nin haziran ayında başlayacağını duyurdu.

Deadpool rolünde yine Ryan Reynolds’u izleyeceğimiz ikinci filmi, Temmuz ayı içerisinde vizyona girecek olan bir başka çizgi roman uyarlaması olan Atomic Blonde’yi de yöneten David Leitch yönetecek. İkinci filmi beklerken hayranlarına bir sürpriz yapan stüdyo, David Leitch’in yönettiği ve Marvel’in efsane çizeri Stan Lee ile Ryan Reynolds’un rol aldığı ve aşağıda izleyebileceğiniz yaklaşık dört dakikalık “No Good Deed” isimli kısa bir video yayınladı. Video hayranlarının ağzını o kadar sulandırmış olmalı ki IMDb puanı ilk Deadpool filminden yüksek.

Gelecek filmde umarız sanki stüdyonun parası yokmuş gibi sadece iki X-Men izlemeyiz :)



Geliyor Gönlümüzün Efendisi Geliyor Gönlümüzün Efendisi Reviewed by sineMakale on Nisan 24, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.