Bir Gerçek Kötü Daha Sinemayla Buluşuyor




Sony Pictures, yaklaşmakta olan Venom filminde Eddie Brock rolünü oynamak üzere Mad Max: Fury Road, Inception, The Dark Knight Rises gibi filmlerden tanıdığımız Tom Hardy ile el sıkıştı. Film aksiyon ve korku unsurlarını mizahla başarılı bir şekilde harmanlaması ile tanınan Ruben Fleischer tarafından yönetilecek. Hardy’yi en son 2012'de The Dark Knight Rises'de DC Comics’in süper kötüsü Bane'i canlandırmıştı.


Bu yaz sinemada Christopher Nolan'ın Dunkirk filminde izleyeceğimiz Tom Hardy, stüdyonun sosyal medya hesabında Venom tişörtü ile arzı endam etti. Atılan twitte Hardy’nin Venom’un büyük bir hayranı olduğu da ifade ediliyor.


David Michelinie’nin yarattığı Venom karakteri Todd McFarlane ve Mike Zeck’in çizgileriyle hayat bulmuştu. Filmin senaryosunu ise Scott Rosenberg ve The Amazing Spider-Man 2’nin senaryosunu da kaleme alan Jeff Pinkner yazmış. 5 Ekim 2018’de vizyona girmesi planlanan filmin çekimlerine sonbaharda başlanacak.


Filmde çizgi romanda da olduğu gibi Hardy’nin canlandıracağı Eddie Brock karakteri simbiyozla sohbet edebiliyor. Bu da onu simbiyozla bir ilişki kurmasına ve Venom’a dönüşmesine sebep oluyor.


Venom ilk kez Marvel'ın "The Amazing Spider-Man" serisinin 1984 tarihli ve 252. sayısında Örümcek Adam tarafından giyilen uzaylı bir kostüm olarak çizgi roman aleminde görülmüştü. Sonrasında Peter Parker'dan ayrılan Venom, fotoğrafçı Eddie Brock'la birleşti. O zamandan beri, karakter çeşitli biçimlerde ortaya çıkmış ve birkaç farklı insanda konaklamıştır. İlk olarak Örümcek Adam’la birleştiği için onun hakkında her şeyi bilen Venom’a karşı Örümcek Adam’ın örümcek hisleri ve refleksleri etkisiz kalır. Venom, Marvel evreninde, Örümcek Adam, Demir Adam, Deadpool, Hulk ve diğer birçok Marvel karakteriyle birlikte görülmüştür. Marvel Evreni’nin en sağlam kötülerinden biri olan Venom beyazperdede ilk kez Sam Raimi'nin 2007 tarihli Spider-Man 3 filminde göründü. Bu tarihten itibaren tek başına bir film olacağına ilişkin söylentiler ise sürekli gündemdeydi.


Filmin yapımcılığını ise Örümcek Adam, X-Men, Demir Adam gibi filmlerin yapımcısı olarak bildiğimiz Avi Arad ile Matthew Tolmach yapıyorlar.


Venom’dan önce ise Tom Holland’ı Örümcek Adam olarak izleyeceğimiz Örümcek Adam: Eve Dönüş bu yılın Temmuz ayında vizyona girecek.


Filme ilişkin bilgi geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

Şimdi Örümcek Adam 3'te Eddie Brock'un Venom'a dönüşme sahnesini izleyelim.



Bir Gerçek Kötü Daha Sinemayla Buluşuyor Bir Gerçek Kötü Daha Sinemayla Buluşuyor Reviewed by sineMakale on Mayıs 20, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.