Khaleesi Bu Kez Bir Uzay Macerasında



Jon ve Lawrence Kasdan’ın senaryosundan uyarlanan ve Phil Lord ile Christopher Miller’ın yönetmenliğini yaptığı yeni bir uzay westerni geliyor. Star Wars üçlemesinde Harrison Ford tarafından canlandırılan Han Solo karakterini merkeze alan filmde Han Solo’yu bu kez Alden Ehrenreich canlandıracak. Filmin sürpriz ismi ise ekranlarda fırtınalar koparan HBO dizisi Game of Thrones’un gönüllerde taht kuran güzeli Emilia Clarke.

Filmde Emilia Clarke ve Alden Ehrenreich dışında Woody Harrelson, Donald Glover, Michael Kenneth Williams, Phoebe Waller-Bridge gibi isimler yer alacak. Film, 1977 tarihli orijinal Star Wars evreninin öncesini konu alıyor ve Han Solo ile onun yardımcı pilotu olarak tanıdığımız Chewbacca'nın maceralarını anlatıyor. Clarke’ın Han Solo’nun karısı Sana Starros’u canlandıracağı şeklinde söylentiler olsa da stüdyonun, çizgi romanda siyahi olan karakteri beyaz bir aktriste oynatarak ırkçılık tartışmalarına hedef olmak istemeyeceği de kulislerde konuşulan konular arasında. Bekleyip göreceğiz

Han Solo hakkında Los Angeles Daily News'e verdiği röportajda Clarke Han Solo rolündeki Alden Ehrenreich’in hakkında "Alden'in muhteşem olduğu dışında hiçbir şey söyleyemiyorum. Gerçekten harika aktörler ve insanların olduğu bir ekipte olmak çok hoş. Ancak bu film hakkında konuşmak Game of Thrones hakkında konuşmaktan daha korkunç" dedi.


Bugün bağımsız bir Han Solo filminin anonsunu yaparken, aslında Han Solo karakterinin “Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı” filminde küçük bir rolü olduğunu da hatırlatmak isteriz. Ancak sonrasında yapımcılar bundan vazgeçmişler. Karakter o kadar sevilmiş ki, ikinci filmden sonra yapımcı ve yönetmenden karakteri öldürmelerini isteyen Harrison Ford reddedilmiş.


Bir Star Wars hikâyesi olan ve şu anda henüz ismi belirlenmeyen Han Solo filmine Emilia Clarke’ın eklenmesiyle de Star Wars hayranlarının gerçekten heyecanlandığını söyleyebiliriz.  Filmin olası vizyon tarihi 25 Mayıs 2018 olarak açıklanıyor.



Khaleesi Bu Kez Bir Uzay Macerasında Khaleesi Bu Kez Bir Uzay Macerasında Reviewed by sineMakale on Mayıs 02, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.