Kirsten Dunst, Woodshock'ta Arz-ı Endam Etti



Bir çocuk yıldız olarak sanat hayatına başlayan ancak sinema camiasının yeteneği konusunda ikiye bölündüğü Kirsten Dunst, Woodshock filmiyle geri dönüyor. Dunst’u eleştirenlerin belli bir bölümü kendisini ısrarla Sam Raimi'nin Örümcek Adam filmindeki rolüyle ilişkilendirmek istese de, her ne kadar inişli çıkışlı bir kariyer çizgisi izlese de Sofia Coppola’nın "The Virgin Suicides" filminde ya da Lars Von Trier’in Melancholia filmindeki nefes kesen oyunculukları ile aslında yeteneği konusunda şüpheye yer bırakmıyor. Kirsten Dunst, 15 Eylül 2017’de ABD’de vizyona girecek olan Woodshock filmiyle de kendinden söz ettirecek gibi görünüyor.


Woodshock’un yapımcı şirket olan A24, küçük ama geçmişinde etkileyici filmlere imza atmış olmasıyla tanınıyor. Moonlight, American Honey, Locke, Ex Machina gibi çok başarılı filmlerin arkasındaki şirket olan A24 bu etkileyici işler için kamera arkasındaki ekibini genç yeteneklerden oluşturuyor.




Filmin senaryo yazarları ve yönetmenleri ise birer moda tasarımcısı olan ve Siyah Kuğu filminin de kostüm tasarımlarını yapan Kate ve Laurarte Mulleavy.  Gerilim türündeki filmde, kullandığı uyuşturucunun etkisiyle bir paranoyanın etkisine sürüklenen ve gerçeklikle bağı kopan Theresa’yı izliyoruz. Filmin diğer başrol oyuncusu ise  Lucy, Ghost in The Shell filmlerinden tanıdığımız Pilou Asbæk .


Kirsten Dunst’ı yakın gelecekte bir başka Sofia Coppola filmi olan The Beguiled ve The Lobster’in yönetmeni Yorgos Lanthimos’un kamera arkasında olduğu On Becoming a God in Central Florida’da izleyeceğiz.



Şimdi Türkiye’deki gösterim tarihi henüz belli olmayan Woodshock’tan yayınlanan fragmanla sizleri baş başa bırakıyoruz.  


Kirsten Dunst, Woodshock'ta Arz-ı Endam Etti Kirsten Dunst, Woodshock'ta Arz-ı Endam Etti Reviewed by sineMakale on Mayıs 10, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.