Wolverine Sevenlere Filmin Yönetmeninden Sürpriz



Logan filminin tanıtım çalışmaları başladığında filmin yönetmeni James Mangold ve başrol oyuncusu Hugh Jackman tarafından bir dizi siyah beyaz fotoğraf yayınladı. Fotoğraflar o kadar etkileyiciydi ki bu durum bazı fanları filmin siyah beyaz olup olmadığı yönünde merakta bırakmıştı. Tabii film vizyona girdi ve bildiğiniz üzere renkliydi.

Bununla birlikte yönetmen Mangold fanları daha fazla üzmeyerek 16 Mayıs’tan itibaren Logan’ın siyah beyaz gösterimlerinin de olacağını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.  Ne yazık ki bu gösterimler sadece ABD’de olacak. Twitter hesabından “siyah beyaz seven Logan hayranları 16 Mayıs akşamı hiçbir plan yapmasın” diyen Mangold filmin siyah beyaz gösterimlerinin TV’lerde olmayacağını ancak DVD ve Blu-Ray’lerde olacağının da işaretini verdi.  

Renkli bir filmi siyah beyaz hale çevirmek şüphesiz ona bir Instagram filtresi uygulamaktan daha da zor. Muhtemelen Mangold filmin tarzına bir şeyler kattığını düşünmeseydi vaktini boşa harcayarak böyle beyhude bir çaba içerisine girmezdi.

Eleştirmenlerin çoğuna göre, "Logan" Wolverine filmlerinin bağımsız üçlemesini tamamlamak için sağlam bir iş çıkarıyor. Wolverine rolünde son kez izlediğimiz Jackman'ın yeteneği takdirle karşılanıyor. Çünkü diğer birçok süper kahraman filminin aksine Wolverine sadece CGI teknolojisine dayanmıyor. Hepsinden daha samimi bir film. Hollywood Reporter’da yayınlanan bir yazıda yönetmen James Mangold’un Marvel mitolojisini batı mitolojisiyle sorunsuz bir şekilde birleştirdiğini ifade ederek filmin gücünü Hugh Jackman’ın isteksiz ve tükenmiş kahraman rolünde gösterdiği başarıdan aldığını söylüyor.  Şu bir gerçek ki Hugh Jackman kendinden sonra Wolverine rolünü oynayacaklar için gerçekten çıtayı oldukça yükseltiyor. Çünkü artık Wolverine dediğimizde aklımıza uzun bir süre Jackman gelecek.

Old Man Logan” hikayesinden esinlenen film Hugh Jackman’ı bu rolde gördüğümüz son film olma özelliğini taşıyor. Tüm dünyada 605 milyondan fazla hasılat yapan film tanıtım harcamalar haricinde 97 milyon dolara mal olmuş. Ulaşılan bu rakamlar R derecesi (yetişkinlere özel filmler) için oldukça yüksek.  


Ne yazık ki yukarıda da belirttiğimiz üzere bu harika filmi siyah beyaz olarak izlemek için DVD versiyonunu beklemek zorunda kalacağız. Şimdiden iyi seyirler… 



Wolverine Sevenlere Filmin Yönetmeninden Sürpriz Wolverine Sevenlere Filmin Yönetmeninden Sürpriz Reviewed by sineMakale on Mayıs 01, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.