Wonder Woman Hayranlarına Müjde




Yaratıldığı 1941 yılından bu yana güzellik, zeka ve cesaretin sembolü ve aynı zamanda çizgi roman dünyasının feminist ikonu haline gelen Wonder Woman’ın ilk filminin başarısının ardından ikinci filmin geleceği hiçbirimiz için sürpriz değildi. Ancak Warner Bros. nihayet resmi olarak Wonder Woman 2’nin çıkış tarihini açıkladı. Wonder Woman 2 ne zaman vizyona girecek merak edenler için sözü uzatmadan söyleyelim: Wonder Woman 2, 13 Aralık 2019’da sinemalarda olacak.

Ancak Warner Bros.'un Wonder Woman 2 için yaptığı duyuruda henüz yönetmen ismi geçmiyor. Bu da, Patty Jenkins'le olan müzakerelerin devam ettiği anlamına geliyor. Şüphesiz Jenkins, Wonder Woman'ın başarısının arkasındaki en büyük figürlerden biri. Filme ilişkin bütün farklı fikirleri karaktere olan tutkusu ve kadınsı bakış açısıyla harmanlayan Jenkins gerçekten önemli bir işe imza atmıştı. Dolayısıyla eğer Warner Bros, devam filmi için Jenkins'le anlaşamazsa bu bir sorun olabilir.



Aslında Jenkins, Wonder Woman 2'nin senaryosuna ilişkin olarak Geoff Johns'la çalıştığını ve ikinci filmi çekme arzusunu dile getirmişti. Muhtemelen bu açıklama bir takım görüşmelerin sonucu gerçekleşmişti. Ancak Wonder Woman'ın olağanüstü başarısı Patty Jenkins’in sözleşme masasında elini güçlendirdi ve muhtemelen gelecekteki diğer DC Sinematik Evreni filmlerinde danışmanlık yapacağı bir sözleşme üzerinde çalışıyor.

Film tüm dünyada 780 milyon doları aşan bir gişe yaptı. Bu gişenin 380 milyon Doları aşan kısmı ise ABD’den geldi. Böylece Wonder Woman, The Dark Knight (533.3 milyon dolar) ve The Dark Knight Rises'ın (448.1 milyon dolar) arkasında ABD gişelerinde tüm zamanların en yüksek hasılat yapan üçüncü Warner Bros. filmi olurken, aynı zamanda 2017 yılının da en yüksek hasılat yapan süper kahraman filmi oldu. 2 Haziran 2017 günü vizyona giren film, aynı zamanda bir kadın yönetmenin yaptığı en yüksek gişe rakamı olarak da ismini yazdırdı.

Wonder Woman 2’nin ne zaman vizyona gireceği netleşti. Bundan sonra filme ilişkin yeni bilgileri beklemeye ve yeni bilgiler geldikçe sayfalarımızda paylaşmaya devam edeceğiz.


Yazıyı bitirirken, filmin müziklerinden olan ve Sia’nın Labrinth ile birlikte seslendirdiği “To Be Human” isimli parçayı filmin görüntüleri eşliğinde paylaşalım. İyi seyirler…


Wonder Woman Hayranlarına Müjde Wonder Woman Hayranlarına Müjde Reviewed by sineMakale on Temmuz 26, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.