Aronofsky Çılgın Bir Psikolojik Korku Filmiyle Dönüyor: Mother İlk Fragman Yayınlandı



Aronofsky'nin psikolojik korku filmi “Mother!”ın merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı

Jennifer Lawrence ve Javier Bardem’in başrollerinde yer aldıkları film, bugüne kadar Aronofsky'nin en gizemli projesi olarak gösteriliyor. Mayıs ayında Jennifer Lawrence'ın kendi kalbini elinde tutarken gösteren “sevimli” posteri yayınlandığında yeterince ilgi çeken filmin önce bir teaserı hemen arkasından ise fragmanı yayınlandı ve kafalarda oluşan soru işaretlerine ışık olacağına daha da merak uyandırdı.

Senaryosu da Aronofsky tarafından yazılan "Mother!", evlerine gelen davetsiz misafirlerle ilişkileri test edilen bir çifti konu alıyor. Resmi sinopsis böyle dese de fragmanda kötücül ve ölümcül bir şeyler olduğunu izliyoruz. Filme ilişkin yayınlanan ilk görsel olan Jennifer Lawrence'ın kalbini söktüğünü gösteren resmi poster de bu duruma işaret ediyordu. Zaten Aronofsky gibi bir yönetmenden de sıradan bir korku filmi beklenemezdi.


Darren Aronofsky
Aronofsky, Natalie Portman'dan Russell Crowe ve Hugh Jackman'a kadar şu ana kadar birçok büyük yıldızla çalıştı. Ama "Mother!" tam anlamıyla bir yıldızlar geçidi. Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Domhnall Gleeson ve Kristen Wiig filmin geniş oyuncu kadrosundan sadece birkaç isim.
Aronofsky hayranları için belki de bu filme ilişkin en heyecan verici şey, yönetmenin "Black Swan – Kara Kuğu” ve "Requiem for a Dream - Bir Rüya İçin Ağıt" gibi filmlerle mükemmelleştirdiği bir tür olan psikolojik-korku türüne geri dönüşü işaret ediyor olması.

Aronofsky'nin kariyer sürecinde belirleyici isimlerden biri olan, Siyah Kuğu, Bir Rüya İçin Ağıt, Güreşçi gibi filmlerinin bestecisi Clint Mansell ise ne yazık ki bu filmde yok. “Mother!” filminin müzikleri The Theory of Everything ve Sicario filmleri ile Oscar adaylığı olan İzlandalı besteci Jóhann Jóhannsson'a emanet.

Filmin görüntü yönetmeni ise "Güreşçi" dışında tüm Aronofsky filmlerinde görüntü yönetmeni olarak kameranın arkasında olan Matthew Libatique. Libatique, "Siyah Kuğu"daki çalışması ile 2010'da Oscar adayı olmuştu. "Siyah Kuğu" ile Oscar'ı kazanamasa da, birçok başka ödül kazanmayı başardı.

Toronto ve Venedik Film Festivallerinde görücüye çıkmaya hazırlanan “Mother!” izleyici ile 15 Eylül 2017’de buluşacak.

Mother / Anne filminin yayınlanan Türkçe altyazılı son fragmanını aşağıda paylaşıyoruz. İyi seyirler 



Aronofsky Çılgın Bir Psikolojik Korku Filmiyle Dönüyor: Mother İlk Fragman Yayınlandı Aronofsky Çılgın Bir Psikolojik Korku Filmiyle Dönüyor: Mother İlk Fragman Yayınlandı Reviewed by sineMakale on Ağustos 08, 2017 Rating: 5

6 yorum:

  1. aronofski iyi iyi sevindim severim tabikide :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlerken baya keyif alacağız gibi ne dersiniz?

      Sil
  2. Ayy sabırsızlandım izlemek için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanın ben de merakla bekliyorum. Yönetmenin daha önceki işlerini de bilince insan daha da fazla meraklanıyor.

      Sil
  3. Her yönüyle ilgimi çeken bir film. Eylül sonuna da bir şey kalmadı.

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.