Ocean's 11 Filminin Yönetmeninden Yeni Bir Soygun Filmi:Şanslı Logan



Sex, Lies and Videotape filmiyle 1990’larda belki de bağımsız filmlerin kıvılcımını ateşleyen ve kıskanılacak bir sinemacılık kariyeri inşa eden Steven Soderbergh, bilindiği üzere 2011'de sinemayı bıraktığını açıklamıştı. 

Ancak Soderbergh’in emekliliği çok uzun sürmedi. Yönetmen, ana akım Hollywood stüdyo sisteminin sevdiği bir tarzda çektiği bağımsız filmlerine bir yenisini daha ilave etti ve Logan Lucky – Şanslı Logan ile geri döndü.

Steven Soderbergh ve Daniel Craig

Daha önce de Erin Brockovich ve Ocean’s serisi gibi benzer filmler yapan Soderbergh’in yeni filmi Logan Lucky – Şanslı Logan, Channing Tatum, Adam Driver, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank ve Daniel Craig gibi yıldız isimlerle dolu bir komedi, suç filmi.

Daniel Craig

Kapsamlı bir soygun planı yapan Jimmy Logan erkek kardeşi Clyde ve kız kardeşi Mellie’nin hedefi Amerika’nın meşhur Nascar araba yarışlarıdır. Ancak bir yandan aile soygun planları yaparken diğer yanda bir FBI ajanı da olaya dahil olur.

Ancak izleyici rakamları konusunda Soderbergh çok memnun değil. Belki de filmin en büyük şanssızlığı Hitman's Bodyguard ile aynı tarihlerde vizyona girmiş olması. Aslında iki film arasında bariz farklılıklar olsa da izleyici karşısında aksiyon ve komedi öğelerini birleştiren her film aynı görülüyor ve iki filmden biri tercih ediliyor.

Böyle olunca da Soderbergh her ne kadar filmin dağıtımı konusunda Fingerprint Releasing isimli bir şirketle çalışsa ve aynı zamanda dağıtım gurusu olarak tanınan Dan Fellman’ın tavsiyeleriyle ilerlese de Lionsgate’in dağıtımını yaptığı Hitman's Bodyguard karşısında yeterince gişe yapamadı.

ABD’de geçtiğimiz hafta vizyona giren Logan Lucky – Şanslı Logan ülkemizde bugün (25 Ağustos 2017) günü vizyona girdi. Bakalım eleştirmenlerden tam not alan filmin ülkemizdeki gişe akibeti ne olacak?

İşte Şanslı Logan'ın fragmanı? 


Ocean's 11 Filminin Yönetmeninden Yeni Bir Soygun Filmi:Şanslı Logan Ocean's 11 Filminin Yönetmeninden Yeni Bir Soygun Filmi:Şanslı Logan Reviewed by sineMakale on Ağustos 25, 2017 Rating: 5

2 yorum:

  1. oooo izlenir. o sex lies videotape çok iyi film yaaa :) daniel craig de var oh oh iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedense ben ısınamadım şu Daniel Craig'e. Ama Steven Soderbergh hatırına izlenir.

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.