Yeniden Çevrilen Papillon - Kelebek Filmi Hakkında Ayrıntılar Ortaya Çıkmaya Başladı

Charlie Hunnam ve Rami Malek

Haber:Semih Kuru

Papillon / Kelebek yeni bir çevrimle izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Hikaye bilindiği üzere haksız yere cinayetle suçlanan kelebek lakaplı Henri Charriére (Charlie Hunnam – ilk filmde Steve McQueen) ile meşhur kalpazan Louis Dega’nın (Rami Malek – ilk filmde Dustin Hoffman) Fransız Guyanası’ndaki Şeytan Adası’nda bulunan işkenceleri ile meşhur bir hapishanede gelişen dostluğu ve bu korkunç cehennemden kaçışları üzerine. İlk filmden bildiğiniz üzere Dega’nın peşinde onu öldürmek isteyenler vardı. Dega başlangıçta, Henri Papillon’ Charriére ile kendisini koruması karşılığında hapishaneden kaçışı finanse etmek üzere bir anlaşma yapar. Ama zaman içerisinde bu anlaşma bir dostluğa dönüşür. Anlaşılan o ki bu yeni film ilk filmin çağdaş bir versiyonu olacak.

1973 tarihli orijinal filmde Steve McQueen ve Dustin Hoffman'ın oynadığı rollerde bu kez iki popüler dizide başrol oynayan iki genç yıldızı var. Sons of Anarchy’den Charlie Hunnam ve Mr. Robot’tan Rami Malek.  



Henri Charrière’nin kendi hayat hikâyesinden kaleme aldığı eseri olan Kelebek filminin senaryosunu bu kez Aaron Guzikowski kalem almış. Guzikowski’yi vizyona girdiği yıl olan 2013’te oldukça ilgi gören suç gizem filmi Prisoners / Tutsak filminden hatırlıyoruz. Kameranın arkasında ise Danimarkalı yönetmen Michael Noer var.

Artık klasik olmuş bir filmi yeniden çekmek başlangıçta akıllıca fikir gibi gelmiyor kulağa. Steve McQueen ve Dustin Hoffman'ın oynadığı 1973 tarihli ikonik filmin ne denli başarılı olacağı ise prömiyerini yapacağı Toronto Uluslararası Film Festivali'nde ortaya çıkacak.



Çekimleri Malta’da yapılan Papillon – Kelebek 2017 çevriminin vizyon tarihi henüz belli değil. Filme ilişkin yeni bilgiler ve fragman yayınlandığında sayfamızda paylaşacağız.
Yeniden Çevrilen Papillon - Kelebek Filmi Hakkında Ayrıntılar Ortaya Çıkmaya Başladı Yeniden Çevrilen Papillon - Kelebek Filmi Hakkında Ayrıntılar Ortaya Çıkmaya Başladı Reviewed by sineMakale on Ağustos 16, 2017 Rating: 5

2 yorum:

  1. İlkinin tadını vermeyeceği kesin. İlk filmi izleyenler için McQueen ve Hoffman ikilisinin yeri doldurulamaz ama yeni izleyiciler için tercih edilebilir tabii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum. Ama iki oyuncu da günümüzün popüler oyuncuları. Belki oradan yakalarlar

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.