Brawl in Cell Block 99 Sert Geliyor

Vince Vaughn  - Brawl Cell Block 99

Suç gerilim filmi "Brawl in Cell Block 99"un vizyon tarihi yaklaşırken bir fragman yayınlandı.

Filmin hem senaryo yazarı hem de yönetmeni olan S. Craig ZahlerBone Tomahawk filminden hatırlayacaksınız. Zahler’in ilk yönetmenlik deneyimi olan 2015 tarihli Bone Tomahawk birçok festivalden ödülle dönmüş ve eleştirmenlerce oldukça beğenilmişti. Durum böyle olunca yönetmenin ikinci uzun metrajlı filmi de merakla bekleniyor.

Don Johnson Vince Vaughn - Brawl in Cell Block 99

Otomobil tamirhanesinde çalışırken buradan kovulan, karısı Karısı Lauren (Jennifer Carpenter) tarafından terk edilmek üzere olan eski boksör Bradley (Vince Vaughn) geçimini sağlamak için eski bir arkadaşının aracılığıyla uyuşturucu kuryeliğine başlar. Ancak işler beklediği gibi gitmez ve bir çatışmada yaralanarak Warden Tuggs (Don Johnson) tarafından yönetilen cezaevine düşer. Burada kendini korumak zorunda kalan Bradley, cezaevini bir cehenneme çevirecektir.

Entertainment Weekly dergisine filmle ilgili konuşan senarist ve yönetmen Zahler, Hacksaw Ridge, True Detective ve Term Life ile son birkaç yıldır komedinin oldukça dışına çıkan Vaughn'ı daha önce hiç görmediğimiz şekilde izleyeceğimizin sinyalini vermiş. 

Bu arada anlaşılan yönetmen Craig Zahler ve Vaughn iyi bir sinerji yakalamış olmalılar ki henüz “Brawl in Cell Block 99” vizyona girmeden bir başka suç draması olan “Dragged Across Concrete” in çekimlerine başlamışlar. Bu kez filmin oyuncuları arasında Vince Vaughn’ın yanı sıra Mel Gibson da var.

Prömiyerini 2017 yılı Venedik Film Festivali’nin yarışma dışı bölümünde yapan film ayrıca Toronto Uluslararası Film Festivali ve Fantastic Fest'in resmi seçkilerinde yer alıyor. 

Brawl in Cell Block 99” ABD’de 6 Ekim 2017’de vizyona girecek olmasına karşın henüz ülkemizde ne zaman izleyeceğimize ilişkin bir tarih verilmiş değil.

Şimdi filmden yayınlanan oldukça sert bir fragmanla sizleri baş başa bırakalım. İyi seyirler...


Brawl in Cell Block 99 Sert Geliyor Brawl in Cell Block 99 Sert Geliyor Reviewed by sineMakale on Eylül 04, 2017 Rating: 5

2 yorum:

  1. Başarılı bir aksiyon filmine benziyor, izlenmeye değer. Teşekkürler öneri için :)

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.