Cehennemden Gelen Çılgın İblis




Huzurlarınızda yepisyeni bir Hellboy var. Popüler TV dizisi Stranger Things’in yıldızı David Harbor’un Hellboy olarak arz-ı endam edeceği film, henüz net bir tarih olmasa da, 2018 yılında sinemalarda olacak. Bu arada David Harbor’ın da Hellboy olarak ilk görseli de yayınlandı. 

Game of Thrones, Westworld, Hannibal, Black Sails gibi birçok başarılı TV dizisinde yönetmenlik deneyimi olan Neil Marshall’ın yöneteceği film, Hellboy’un büyük ekranda izleyeceğimiz üçüncü filmi olacak. Filmin senaryosunu ise Mike Mignola’nın yarattığı çizgi roman karakterinden Neil Marshall, Andrew Cosby ve Christopher Golden yazmış.

Lionsgate ve Millennium ortak yapımı olan filmin çekimlerine Eylül ayı bitmeden başlanması bekleniyor. Filmde Deadwood ve American Gods isimli TV dizilerinden tanıdığımız Ian McShane Hellboy'u evlat edinen Profesör Trevor Bruttenholm’u (Professor Broom) canlandırırken, Blood Queen rolünü ise gönüllerimizin sultanı Milla Jovovich oynayacak.  


David Harbour-Hellboy
 İlk olarak 1993 yılında Dark Horse isimli çizgi romanda ortaya çıkan Hellboy, II. Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru Naziler tarafından Cehennem’den çağrılan bir iblistir. Paranormal Araştırma ve Savunma Bürosu'ndan Profesör Trevor Bruttenholm tarafından evlat edinilen ve büyütülen Hellboy, "Dünyanın en büyük paranormal dedektifi" olarak biliniyor. Karakterin meraklıları, Hellboy’un maceraları, Büro ile geçirdiği zamanlar, ilk yıllarını çizgi romanlarda okuma fırsatı bulmuştu .

Beyazperdede ilk olarak 2004 ve 2008 yıllarında Guillermo del Toro yönetmenliğinde Hellboy ve Hellboy II: The Golden Army filmleriyle arz-ı endam karakteri adamım Ron Perlman canlandırmıştı.

Film hakkında yeni bilgiler geldikçe paylaşacağız. Şimdilik Hellboy ve Abe Sapien’i Barry Manilow'un Can't Smile Without You şarkısı eşliğinde kafayı çekerken izleyelim.


Cehennemden Gelen Çılgın İblis Cehennemden Gelen Çılgın İblis Reviewed by sineMakale on Eylül 17, 2017 Rating: 5

4 yorum:

  1. Hellboy 1 ve 2 süper filmlerdi. Hele Golden Army en sevdiğim filmler arasında. Yeni film bir an önce çıkar inş.

    YanıtlaSil
  2. Güzel filimlerdi.Yeni filimi dört gözle bekleyenlerdenim :)
    Sayfanızı takibe aldım.Banada beklerim
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.