Wes Anderson Stop-Motion Macerasıyla Geri Dönüyor



İlginç ve büyüleyici film yapım tarzıyla tanınan Wes Anderson’un orijinal stop-motion macerası "Isle of Dogs"dan ilk fragman yayınlandı.

"Grand Budapest Hotel / Büyük Budapeşte Oteli" filmi ile 2014 yılında dokuz Oscar adaylığı kazanan ve dört dalda Oscar’la buluşan Anderson, "Isle of Dogs"  ile geri dönüyor. Film, Anderson'un Roald Dahl'ın romanından uyarladığı ve En İyi Animasyon Dalında Akademi Ödülüne aday gösterilen 2004 tarihli "Fantastic Mr. Fox / Yaman Tilki" filminden sonra ikinci stop-motion animasyonu olma özelliğini taşıyor.

Wes Anderson "Isle of Dogs" filmine ilişkin ilhamını, “Seven Samurai” ve “Ran” gibi filmleri ile bilinen Japon yönetmen Akira Kurosawa’nın çalışmalarından etkilendiğini söylüyor.

Anderson’un seslendirme kadrosu ise tam bir yıldızlar takımı: Bill Murray, Frances McDormand, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Harvey Keitel, Edward Norton, Bryan Cranston, Liev Schreiber, Yoko Ono ve Greta Gerwig filme seslerini ödünç veren isimlerden sadece birkaçı.


29 Haziran 2018’de vizyona girecek olan “Isle of Dogs”dan yayınlanan ilk fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz. İyi seyirler…


Wes Anderson Stop-Motion Macerasıyla Geri Dönüyor Wes Anderson Stop-Motion Macerasıyla Geri Dönüyor Reviewed by sineMakale on Eylül 25, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.