Gönüllerin Sultanı Geri Dönüyor

Tomb Raider-Alicia Vikander
Oscar ödülü genç yıldız Alicia Vikander'i Lara Croft olarak izleyeceğimiz yeni Tomb Raider filminden aksiyon dolu ilk fragman yayınlandı

Warner Bros ve Metro-Goldwyn-Mayer, yeni Tomb Raider filmi ile Lara Croft'u yeniden gündemimize sokma iddiasında. Yapımcılığını The Departed ile Oscar’ı kazanan Graham King’in yaptığı filmi Roar Uthaug yönetiyor. The Danish Girl ile Oscar’ı, Ex Machina ile gönüllerimizi fetheden Alicia Vikander’i Lara Croft olarak izleyeceğimiz filmde, 300 ve Monster filmlerinden aşina olduğumuz Dominic West ile The Hateful Eight, Django Unchained gibi filmlerde oynayan Walton Goggins diğer başlıca oyuncular.

1996 yılında Londra merkezli bir video oyun şirketi olan Eidos tarafından geliştirilen Tomb Raider bilgisayar aleminin en sevilen oyunlardan biri kabul ediliyor. Kahramanımız Lara Croft, küresel bir ekonomik imparatorluğun sahibi olan ve aynı zamanda gizemli olaylarla da ilgilenen babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra bu ekonomik imparatorluğun başına geçmek yerine bisikletli kuryelik yaparken bir noktadan sonra babasının kayboluşunu araştırmaya karar verir. Onun son görüldüğü yer olan Japonya civarında gizemli bir adaya giden Lara kendini bir maceranın içinde bulur.

2001 ve 2003 yıllarında beyazperdeye uyarlanan oyunda Lara Croft karakterini Angelina Jolie canlandırmış, ancak filmler oyunu kadar başarılı olamamışlardı.

Alicia Vikander-Tomb Raider

Bu arada fragmanın hemen arkasından yayınlanan kamera arkası görüntülerde de yönetmenin her şeyi yeşil ekran önünde yapmak yerine pratik setler ve dublör kullanımına ağırlık verdiğini görmek de oldukça hoş. Öte yandan Vikander de güçlü ve çevik bir Lara Croft olmak için ciddi bir fiziksel dönüşüm geçirmiş. Dolayısıyla Vikander’in büyük bir aksiyon serisine liderlik etme potansiyeli taşıdığı söylenebilir.

Bu arada film için yayınlanan ilk posterin Alicia Vikander’ın photoshop kurbanı boynuyla sosyal medya kullanıcılarının diline düştüğünü ekleyelim.


Tomb Raider ne zaman vizyona girecek diyenlere ise çok beklemeyecekleri müjdesini verelim. Film 16 Mart 2018’de vizyona girecek. 





TOMB RAIDER 2018 KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ


Gönüllerin Sultanı Geri Dönüyor Gönüllerin Sultanı Geri Dönüyor Reviewed by sineMakale on Eylül 20, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.