Hızlı ve Öfkeli Hayranlarını Üzecek Haber! Çok Değil… Birazcık



Üzülerek bildiriyoruz ki, Hızlı ve Öfkeli hayranları serinin dokuzuncu filmi için bir süre daha bekleyecekler. Şimdiye kadar dokuzuncu filmin vizyon tarihini 19 Nisan 2019 olarak bilmemize karşın anlaşılan yapım firması Universal dünya çapında 1.23 milyar dolar hasılatla gişe rekoru kıran arabaları bir süre daha seyir halinde tutarak kazancını ballı kaymak yapmak istiyor.

The Hollywood Reporter’ın bildirdiğine göre yapımcı şirket FF9'un vizyon tarihini bir yıl sonraya erteledi. 10 Nisan 2020'de izleyici ile buluşacağı iddia edilen filmin yapım şirketi konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmazken serinin resmi sosyal medya hesabından ise hemen aşağıdaki görsel paylaşılarak iddialara bir anlamda nokta kondu. Bu gelişme kuşkusuz onuncu filmin ilan edilen vizyon tarihi olan 2 Nisan 2021’i de etkileyecek.   




Dokuzuncu filme ilişkin ayrıntılarsa henüz belirsizliğini koruyor. Örneğin henüz duyurulan bir yönetmen yok. Sekizinci filmin yönetmeni F. Gary Gray’in dokuzuncu filmde de direksiyona geçip geçmeyeceği belli değil. Tek bildiğimiz isimler Vin Diesel, Lucas Black ve Tyrese Gibson. Bununla birlikte serinin gediklileri Dwayne Johnson ve Jason Statham'ın ise devam edip etmeyeceği bilinmiyor. Bilindiği üzere sekizinci filmin çekimleri sırasında Vin Diesel ve Dwayne Johnson arasında bir takım sorunlar yaşandığı, hatta yaşananların kavgaya kadar vardığı iddiaları vardı. Gelen duyumlar arasında taraflar bu sorunları hallettiklerini ve gelecekteki filmlerde birlikte çalışmaya hazır olduklarını söylüyorlarmış.  

İlk filmi 2001 yılında vizyona giren serinin bugüne kadar çekilen sekiz filmi toplamda beş milyar doların üzerinde hasılat elde etti.

Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek aşağı yukarı netleşse de Hızlı ve Öfkeli 9’un oyuncuları kim sorusuna yanıt vermek için ise bir süre daha bekleyeceğiz anlaşılan.

Sözü filmden görüntüler eşliğinde Lil Uzi Vert, Quavo ve Travis Scott’a bırakalım: Go Off…


Hızlı ve Öfkeli Hayranlarını Üzecek Haber! Çok Değil… Birazcık Hızlı ve Öfkeli Hayranlarını Üzecek Haber! Çok Değil… Birazcık Reviewed by sineMakale on Ekim 04, 2017 Rating: 5

1 yorum:

  1. Serinin şimdiye kadar hiçbir filmini izlemedim. İlk çıktığı zamanlar sadece araba takip sahneleri var diye düşündüğümden ilgimi çekmemişti. Sonra bir ton devam filmi geldi ama izlemek kısmet olmadı. Hepsi olmasa da birkaç güzel filmleri varmış diye duydum.

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.