Robert Pattinson'dan Soygun




Safdie kardeşlerin yönettiği, Josh Safdie ve Ronald Bronstein'ın birlikte yazdığı zaman zaman eğlenceli, zaman zaman şaşkınlık yaratan bir suç filmi olan “Good Time – Soygun” geçtiğimiz hafta vizyona girdi.

Heyecan verici bir banka soygunu sahnesi ile açılan “Good Time” bir New York hikayesi. İki kardeş olan Connie (Robert Pattinson) ve Nick (Benny Safdie) Nikas kardeşler kötü planlanmış ve gelişigüzel yapılan bir banka soygunu gerçekleştirirler. Ancak Nick yakalanır ve kötü bir hapishaneye gönderilir. Connie kardeşini hapishaneden kurtarmak için denediği tüm yollar olayların daha da karışmasına sebep olacaktır. Bir süre sonra Robert Pattinson’un canlandırdığı Connie, kendisini zamana karşı bir mücadelenin ortasında bulacaktır.

“Good Time – Soygun” Safdie kardeşlerin Dady Longlegs ve Heaven Know What’dan sonraki üçüncü uzun metrajlı filmi.  Filmin başrollerinde Robert Pattinson ve Benny Safdie’nin yanı sıra The Hateful Eight filmindeki performansı ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı olan Jennifer Jason Leigh da var. Pattison’un canlandırdığı karakterde “Dog Day Afternoon” filmindeki Sonny Wortzik karakterini canlandıran Al Pacino'nun kumaşı hissediliyor.

Robert Pattinson - Good Time

Safdie kardeşler "Heaven Knows What" filminde birlikte çalıştıkları muhteşem görüntü yönetmeni Sean Price Williams ile bu filmde de birlikte çalışıyorlar. Sean Price Williams’ın da katkısıyla film klostrofobik bir enerji kazanıyor.

Daniel Lopatin’in müzikleri ise izleyicinin ruh halini yönlendiriyor ve adrenalini hep zirvede tutmayı başarıyor.


Film, Safdies'in bir sonraki projesi olan ve Martin Scorsese'nin yapımcılığını üstlendiği gerilim filmi “Uncut Gem”e ilişkin beklentileri arttırıyor diyerek yazıyı filmin fragmanı ile noktalayalım. İyi seyirler…


Robert Pattinson'dan Soygun Robert Pattinson'dan Soygun Reviewed by sineMakale on Ekim 21, 2017 Rating: 5

3 yorum:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.