Kaybedenler Kulübü 2 Yola Çıktı



Yaşı benim gibi olanlar 90’lı yıllarda özel radyoların yükselişine tanık oldular. O radyolarda öyle programlar ve öyle programcılar vardı ki neredeyse ailemizden biri gibi olmuşlardı. O sihirli kutunun içinden adeta samimiyet akıyordu. İşte bu programlardan biri de Kent FM’de yayınına başlayan ve kısa sürede bir fenomene dönüşen Kaybedenler Kulübü’ydü.

Kaan Çaydamlı ve Mete Avunduk’un hazırlayıp sundukları Kaybedenler Kulübü kısa süre içerisinde en çok dinlenen 100 radyo programı arasında ilk ona girmeyi başardı ve yayınladığı süre boyunca kült bir radyo programı olarak dinleyici üzerinde büyük etki bıraktı.

Her radyo programına nasip olmayacak bir durum 2011 yılında Kaybedenler Kulübü’nün başına geldi ve Tolga Örnek tarafından film haline getirildi. Senaryosu Mehmet Ada Öztekin ile Tolga Örnek tarafından yazılan filmde Kaan Çaydamlı’yı Nejat İşler, Mete Avunduk’u ise Yiğit Özşener canlandırmıştı. Diğer rollerinde Ahu Türkpençe, İdil Fırat, Rıza Kocaoğlu ve Serra Yılmaz gibi isimleri izlediğimiz filmdeki bir diğer önemli aktör olan müzikleri ise benim de büyük bir hayranı olduğum Can Gox ile Cavit Ergün ve Erdem Tarabuş yapmışlardı.  

Vizyona girdiği Mart 2011’de ilk üç günde yaklaşık 66 bin kişi tarafından izlenen film toplamda ise 485.580 kişiye ulaşarak 4 milyon 558 bin lira hasılat yapmıştı.

Bu arada film dönemin politik ortamını göz ardı ettiği ve cinsiyetçi bir bakışa sahip olduğu yönünde eleştiriler de aldı. Hatta her yıl erkek egemen bakışı eleştirmek üzere verilen Altın Bamya Ödülleri’nde izleyici ödülünü bile kazandı.

Bununla beraber bugün bile sinema izleyicisinin sevdiği, hatırladığı bir film Kaybedenler Kulübü. Filmin replikleri belki de sosyal medya da en fazla paylaşılan replikler arasındadır.

Kaybedenler Kulübü 2 ya da Kaybedenler Kulübü:Yolda

İşte bu filmin hayranları tarafından uzun süredir beklenen ikinci film arzusu nihayet gerçeğe dönüyor.

Bu kez filmi, ilk filmin de senaryo yazarı olan Mehmet Ada Öztekin hem yazıp hem yönetiyor.

Antalya’da bir süre önce çekimlerine başlanan Kaybedenler Kulübü:Yolda’nın başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener var.

Kaybedenler Kulübü:Yolda Konusu

Kaybedenler Kulübü:Yolda - Yiğit Özşener ve Nejat İşler

Yapımını TMC’nin üstlendiği Kaybedenler Kulübü:Yolda filminde Kaan ve Mete bu kez Olimpos’ta karşımıza çıkıyorlar. Burada kalabalık bir arkadaş topluluğu ile yaptıkları keyifli bir tatilin ardından motosikletleriyle İstanbul’a doğru yola çıkan grup yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğine tanık olurlar.

İkinci filmden fotoğrafların ve aşağıda izleyebileceğiniz bir teaserın da paylaşıldığı Kaybedenler Kulübü:Yolda 18 Mart 2018 günü vizyona girecek. 

İşte ikinci filmden yayınlanan teaser ve hemen altında Can Gox ile Gülce Duru'nun ilk filmde seslendirdiği My Woman şarkısı... İlkini seyretmeseniz de şarkıyı mutlaka dinleyin ve dilerseniz sizi nerelere götürdüğünü yoruma bırakın. İyi seyirler. 




Kaybedenler Kulübü 2 Yola Çıktı Kaybedenler Kulübü 2 Yola Çıktı Reviewed by sineMakale on Ekim 22, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.