Star Wars:Son Jedi Filminin Merakla Beklenen Fragmanı Yayınlandı




Star Wars: The Last Jedi filminin yeni fragmanı yayınlandı.

Rian Johnson'ın yazıp yönettiği Star Wars: The Last Jedi, dokuz bölümlük Yıldız Savaşları serisinin sekizinci, aynı zamanda üçüncü üçlemenin de 2015’de vizyona giren ve başarılı yönetmen J.J. Abrams’ın yazıp yönettiği Star Wars: Güç Uyanıyor filminden sonraki ikinci filmi olma özelliğini taşıyor. J.J. Abrams ikinci filmde bu kez yapımcı koltuğunda oturuyor.

Lucasfilm, üçüncü üçlemenin ilk filmi olan The Force Awakens'in ötesinde bir hikaye geliştirmediği için Johnson'a, senaryoya erişim ve ilk filmin görüntülerini temel alarak kendi hikayesini geliştirmesine izin vermiş. Bununla birlikte Johnson senaryoyu yazarken Lucasfilm Öykü Grubu ve oyuncularla düzenli olarak senaryonun fikir ve taslaklarını paylaşmış.

Filmi yazıp, yöneten Rian Johnson yaptığı açıklamada, ikinci filmin, karakterlere daha da odaklandığını ve onları daha da ileri götürmeye başladığını söylüyor.

Star Wars: Son Jedi, John Boyega (Finn), Daisy Ridley (Rey), Oscar Isaac (Poe Dameron), Adam Sürücüsü (Kylo Ren), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Kaptan Phasma), Dohmnall Gleeson (General Hux), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (General Leia), Anthony Daniels (C-3PO) ve Andy Serkis’li (Snoke) kadrosuyla 15 Aralık 2017'de vizyona girecek.

Oyuncular arasında Carrie Fisher’ın ismini görmek insanı ister istemez hüzünlendiriyor. Fisher, 27 Aralık 2016’da yaşamını yitirdiğinde kendi bölümlerinin çekimlerini tamamlamıştı. Dolayısıyla General Leia karakterinin dijital olarak tekrar yaratılması söz konusu değil.

Sözü uzatmadan Star Wars: The Last Jedi / Star Wars: Son Jedi filminin 17 Aralık 2017'de vizyona gireceğini hatırlatarak sizleri alt yazılı fragman ile baş başa bırakayım. İyi seyirler…



Star Wars:Son Jedi Filminin Merakla Beklenen Fragmanı Yayınlandı Star Wars:Son Jedi Filminin Merakla Beklenen Fragmanı Yayınlandı Reviewed by sineMakale on Ekim 10, 2017 Rating: 5

1 yorum:

  1. Fragmanı sayenizde gördüm. Diğer Star Wars filmleri kadar hayran olmasam da bir Star Wars hayranı olarak pek tabii izlemek istiyorum :)

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.