Çekimleri Süren Filmlerden İlk Görseller



Sinema sektörü durmak bilmiyor. Filmler vizyona giriyor, çekimlerin sonlarına yaklaşan filmlerden fragmanlar yayınlanmaya başlıyor ve bir de henüz çekime yeni başlamış filmlerden fotoğraflar yayınlanıyor. İşte bu yazımda yayınlanan fotoğrafları bahane ederek çekimleri süren hangi filmler var, oyuncuları kim, ne zaman vizyona girecek onlara kısaca bir göz atayım istedim.

Destination Wedding

Fotoğrafını yakaladığımız ilk film Destination Wedding. Romantik komedi türündeki filmin yönetmeni ve senaryo yazarı, doksanlı yıllar boyunca devam eden popüler romantik komedi dizisi Mad About You’nun yapımcısı Victor Levin. Filmin başrollerini ise Winona Ryder ve Keanu Reeves paylaşıyor. Destination Wedding, Reeves ve Ryder’ın Bram Stoker's Dracula, A Scanner Darkly ve The Private Lives of Pippa Lee’den sonraki dördüncü filmi olacak. Ağustos ayının sonlarında duyurulan filmde arkadaşlarının düğünü için aynı otelde konaklayan ve aşk konusunda oldukça şanssız olan iki kişinin öyküsü anlatılıyor.  Fotoğrafta da görüleceği üzere Lindsay ve Frank karakterleri şaraplarını içerken oldukça iyi anlaşıyor gibi görünüyorlar.

Henüz izleyici ile buluşacağı tarih belli olmayan Destination Wedding ne zaman vizyona girecek merak edenler sayfamızı takip etsinler. Vizyon tarihi ve yeni bilgiler geldiğinde paylaşıyor olacağız.

The Bombing

The Bombing - Bruce Willis

Çekimleri süren ve ilk görseli paylaşılan bir diğer film ise Aksiyon, savaş ve dram türlerini harmanlayan The Bombing. Filmin yönetmeni Xiao Feng, senaryo yazarı ise Ping Chen. Başrolde ise ileri yaşına rağmen aksiyon filmlerinin aranan yıldızı olmayı sürdüren gerçek bir Hollywood efsanesi olan Bruce Willis var. Diğer oyuncular ise X-Men: Days of Future Past filminde Blink karakteri ile izlediğimiz Bingbing Fan ve Nicholas Tse. Filmin yapımcıları arasında bulunan Mel Gibson aynı zamanda sanat yönetmeni olarak da görev alıyor. 2. Dünya Savaşı sırasında geçen film, farklı geçmişleri olan beş Çinlinin orduları için büyük önem taşıyan bir silahı korumak için Japonya Hava Kuvvetleri'nin amansız saldırılarına karşı direnişlerini konu alıyor.
The Bombing’in de vizyon tarihi henüz netleşmiş değil.

The Hummingbird Project

The Hummingbird Project

Sıradaki filmimiz The Hummingbird Project. Milyonlar kazanmayı hayal ederek eski patronlarına karşı çıkan ve fiber optik işine atılan iki kuzenin hikayesini anlatan filmin kadrosu Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek gibi isimlerden oluşuyor. Filmi hem yazan hem yöneten isim ise festivallerin başarılı ismi Kim Nguyen. Dram türündeki The Hummingbird Project’in vizyon tarihini yakından takip ediyoruz.

The Post

The Post - Tom Hanks ve Meryl Streep


Usta yönetmen Steven Spielberg’ün tarihi drama filmi The Post’tan aslında bir fragman bekleniyordu. Ne yazık ki şimdilik Tom Hanks ve Meryl Streep başta olmak üzere castın neredeyse tamamını gördüğümüz bir fotoğraf karesi ile yetineceğiz.

Tom Hanks’ın Terminal ve Casuslar Köprüsü'nden sonra Spielberg’le üçüncü buluşması olan The Post gerçek olaylara dayanıyor. Bir ordu analisti olan Daniel Ellsberg tarafından sızdırılan ve ABD Başkanı Nixon’un Vietnam Savaşı’nı gizlice tırmandırdığına ilişkin Pentagon belgelerini yayımlama kararı alan Washington Post yayıncı (Streep) ve editörünün (Hanks) verdikleri hukuk mücadelesini konu alıyor.  


Bu ilgi çekici filmi mutlaka izlemeliyim diyenler için hemen söyleyelim, The Post 5 Ocak’ta vizyona girecek.
Çekimleri Süren Filmlerden İlk Görseller Çekimleri Süren Filmlerden İlk Görseller Reviewed by sineMakale on Kasım 04, 2017 Rating: 5

2 yorum:

  1. The Hummingbird Project ilgimi çekti. İki başrol oyuncusunu da severim.

    Tom Hanks Spielberg’le Er Ryan'ı Kurtarmak filminde de beraber çalışmıştı. Birkaç hafta önce izledim filmi :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dört film de belli bir çıtanın üzerinde olacak gibi

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.