İlk Fragman Yayınlandı..Gerçekten Çok Tuhaf...



Deadpool 2’nin ilk teaser fragmanı yayınlandı. Fragmanda filme ilişkin henüz çok az ipucu olsa da karakterin hayranlarını mutlu etmeye yettim de arttı bile. Fragmanda Deadpool kostümü içerisinde çocukluğumuzun naif ressamı Bob Ross olarak izlediğimiz Ryan Reynolds,  filmden aksiyon dolu sahnelerin ardından geçtiğimiz günlerde paylaşılan ve tüm ekibi bir yemek masası etrafında toplayan posteri paylaşıyor.

20. Century Fox, Deadpool 2’nin pazarlama kampanyasını geçtiğimiz hafta başlatmıştı. Üstelik bu kampanya Deadpool’un tuhaflığına yakışır bir şekilde resmi bir sosyal medya hesabı ya da internet sitesinden değil, aşağıda da göreceğiniz üzere tarifleri ile ünlü Good Housekeeping isimli bir yemek derginin kapağında elinde yılbaşı hindisi tutarken yapıldı.



Bilindiği üzere serinin ikinci filmini John Wick ve Atomik Blonde filmleriyle dublörlükten yönetmenliğe başarılı bir sıçrayış yapan David Leitch yönetiyor. Dolayısıyla ilk filmin yönetmeni Tim Miller'ın başarısını yakalayacağı konusunda çok da fazla tereddüt yok. Bununla birlikte stüdyo işini şansa bırakmamış ve  Josh Brolin’i sevilen çizgi roman karakteri olan Cable, Zazie Beets’i ise Domino olarak ekibe katmış.

Deadpool 2’nin vizyon tarihi ise 1 Haziran 2018 olarak açıklandı. Şimdilik Deadpool 2’nin altyazılı fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz. İyi seyirler…


İlk Fragman Yayınlandı..Gerçekten Çok Tuhaf... İlk Fragman Yayınlandı..Gerçekten Çok Tuhaf... Reviewed by sineMakale on Kasım 15, 2017 Rating: 5

1 yorum:

  1. İlk film kadar eğlenceli olsun yeter. Komedi filmine gülmediğim kadar gülmüştüm :-)

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.