Festivallerin Başarılı Filmi Nihayet Vizyona Giriyor

Colin Farrell ve Nicole Kidman - The Killing of a Sacred Deer (2017)

Cannes Film Festivali’nin Altın Palmiye Adayı filmi olan, En İyi Senaryo dalında ise ödül kazanan The Killing of a Sacred Deer / Kutsal Geyiğin Ölümü nihayet meraklıları ile buluşacak. 

Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını 2015 yılının iddialı yapımı The Lobster’ı yazıp yöneten Yorgos Lanthimos’un yaptığı Kutsal Geyiğin Ölümü 17 Kasım 2017’de vizyona girecek.

Steven Murphy tanınmış bir cerrahtır. Başarılı bir göz doktoru olan eşi Anna ve örnek iki çocuklarıyla parlak bir ailelerdir. Ancak bu mutlu aile tablosu Steven'ın korumasına aldığı ve yetim bir genç olan Martin’in aileye katılması ile bozulur.

Colin Farrell ve Barry Keoghan - The Killing of a Sacred Deer (2017)

Yorgos Lanthimos'un filmin senaryosunu The Lobster’da olduğu gibi Efthymis Filippou ile birlikte kaleme almış. Başrollerde ise Nicole Kidman, Alicia Silverstone ve Colin Farrell var.

Eleştirmenler tarafından büyüleyici bir gerilim filmi olarak nitelendirilen Killing of a Sacred Deer / Kutsal Geyiğin Ölümü filminde Lanthimos tıpkı Lobster’da olduğu gibi yine çok yetenekli bir tasarım ekibi ile çalışmış. Böylece izleyiciye yılın görsel açıdan en çarpıcı filmlerinden birisini sunuyor.

2009 tarihli Kynodontas - Dogtooth filminden bu yana Oscar’a adaylığına kadar uzanan oldukça başarılı bir grafik çizen Lanthimos, Killing of a Sacred Deer / Kutsal Geyiğin Ölümü ile hayranlarını yine oldukça mutlu edecek anlaşılan.

Killing of a Sacred Deer / Kutsal Geyiğin Ölümü filminin altyazılı fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz. İyi seyirler…




Festivallerin Başarılı Filmi Nihayet Vizyona Giriyor Festivallerin Başarılı Filmi Nihayet Vizyona Giriyor Reviewed by sineMakale on Kasım 13, 2017 Rating: 5

3 yorum:

  1. hımm beguiled de de birlikte oynamışlardıı. bu arada, en sevdiklerimden kaurismakinin filmi gelmiş, bir de snowmaaaan, fassbender oh oh :)

    YanıtlaSil
  2. blogunuzu yenı kesfettım bende beklerım :)

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.