İşte Yeni Joker



Joaquin Phoenix, suç dünyasının palyaço prensini canlandırmak üzere görüşmelerde bulunuyor. Hangover üçlemesinin yapımcısı olarak bilinen Todd Phillips’in yazıp yöneteceği ve Joker’in kökenini anlatacak olan filmde Joker’i canlandırmak üzere daha önce Leonardo DiCaprio’nun ismi geçiyordu. Ancak Variety’nin özel haberine göre Warner Bros ve Todd Phillips, henüz ismi belli olmayan bağımsız Joker filmi için üç Oscar adaylığı bulunan Joaquin Phoenix ile görüşmelerde bulunuyor.


Henüz stüdyo bir açıklama yapmasa da Variety’nin kaynaklarına göre yönetmen Todd Phillips, Phoenix'in Joker karakteri için en iyi seçim olduğunu söylemiş ve geçtiğimiz yılın sonlarına doğru kendisiyle de görüşmüş. Kaynaklar başarılı oyuncunun da bu teklifi kabul ettiğini ifade ediyorlar. Haberi yazarken şöyle bir imdb'den Joker filminin sayfasına bakayım dedim ve bir de ne göreyim! İddialar gerçek sayın okuyucu. Yani Joaquin Phoenix yeni Joker’imiz…


Aslında Phoenix’e daha önce de çizgi roman dünyasından karakterleri canlandırması için teklifler gelmiş ancak hayata geçirilememişti. Bunun son örneği Scott Derrickson’un yönettiği Marvel filmi Dr. Strange idi.



Bu arada hala Jared Leto’yu Joker olarak görmek isteyenler olduğunu da biliyorum. Onlar da üzülmesinler. Çünkü "Suicide Squad" da oynayan Jared Leto hala gemide ve Phoenix'in Leto’nun canlandırdığı karakterin gelecek DC filmlerindeki varlığına herhangi bir etkisi olmayacak.



Bilindiği üzere beyazperdede daha önce Jack Nicholson, HeathLedger ve son olarak da Jared Leto canlandırmıştı. Son Joker olan Leto 2019’da vizyona girecek olan  "Suicide Squad 2" filminde rolüne devam ediyor. 




Hazır bir DC filminden bahsi açmışken Shazam! Filminin çekimlerinin sürdüğünü, Aquaman’in çekimlerinin bittiğini, Suicide Squad 2, Flashpoint ve Wonder Woman 2’nin ise çekimlerine yıl içinde başlanacağını da hatırlatarak yazıyı bitirelim.
İşte Yeni Joker İşte Yeni Joker Reviewed by sineMakale on Şubat 09, 2018 Rating: 5

2 yorum:

  1. Sabırsızlıkla bekliyorum Joaquin jokerini. Rolden role giren gerçekten başarılı birisi. Umarım hayal kırıklığı olmaz @pdb

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da yeni bir ikon çıkacakmış gibi geliyor nedense ya dur bakalım:)

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.