Tom Hardy Venom Olarak Dönüyor. İşte İlk Fragman


Sony ilk Venom fragmanını yayınladı. Marvel Comics karakterinden yola çıkan film, Zombieland ve Gangster Squad filmlerinin yapımcısı olan Ruben Fleischer tarafından yönetiliyor. Tom Hardy’i yeniden bir anti-kahraman olarak izleyeceğimiz Venom’u kişisel olarak Hardy’i bu tip karanlık rollere oldukça yakıştıran biri olarak merakla beklediğimi itiraf etmeliyim. Kendisi gerek Kara Şövalye Yükseliyor’daki Bane rolüyle, gerekse Taboo dizisinde James Keziah Delaney rolleriyle karanlık tarafını oldukça iyi ispatladı doğrusu.


Senaryo hakkında çok fazla detaya sahip olmadığımız filmin her ne kadar Marvel Sinematik Evreni’nden farklı olduğu söylense de, bilindiği üzere karakter Örümcek Adam kaynaklı.


Bilmeyenler için Venom karakterinden kısaca bahsedelim. Örümcek Adam uzaylı bir simbiyozla temas eder. Bu simbiyoz Örümcek Adam’a olağanüstü güçler ve sınırsız ağ sıvısı sağlarken öte yandan onun saldırganlığının da artmasına neden olur. Örümcek Adam bir şekilde kurtulduğunda simbiyozu arasının iyi olmadığı gazeteci Eddie Brock bulur ve Brock Venom’a dönüşür.


Söylentilere göre film bundan tamamen farklı bir yönde de ilerleyebilir. Sony ve Marvel Studios Örümcek Adam Evreni’ne ilişkin bir paylaşım anlaşması yapmış olsalar da Sony’nin bir şekilde evrendeki tüm karakterlerle ilerlemeyi istediği bir sır değil. Ancak bunu Venom’u izledikten sonra daha iyi anlayacağız. Çünkü izleyeceğiniz ilk teaser fragman bu konuda pek aydınlatıcı değil. Fragmanda Tom Hardy’i Venom olarak bile görmüyoruz. Dolayısıyla Marvel severler için fragman bu anlamda biraz hayal kırıklığı yarattı.


Beyazperdede Venom’u ilk kez Sam Raimi’nin 2007 tarihli filmi Örümcek Adam 3’te izlemiştik. Eddie Brock / Venom rolünde ise Topher Grace vardı o filmde.  Ancak oyuncu bu karakteri canlandırırken heyecan eksikliği ile eleştirilmişti. Venom’un iyi bir film olmaması için hiç bir sebep yok.  Bununla birlikte sapılabilecek pek çok da yanlış yol var. Bekleyip göreceğiz.


Venom’u ne zaman izleyeceğiz merak edenler için fazla uzatmadan vizyon tarihinin 5 Ekim 2018 olduğunu söyleyelim.



İşte Venom filminin altyazılı ilk fragmanı. Ha bu arada fragmanın arka planında çalan müziğe de kulak kabartmadan geçmeyin derim… İyi seyirler ...



Tom Hardy Venom Olarak Dönüyor. İşte İlk Fragman Tom Hardy Venom Olarak Dönüyor. İşte İlk Fragman Reviewed by sineMakale on Şubat 08, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.