Merakla Beklenen "Captain Marvel"den İlk Fragman Yayınlandı




Marvel Sinematik Evreni’nin, bağımsız bir kadın süper kahramanı konu alan ilk filmi “Captain Marvel”den ilk fragman yayınlandı.

Marvel hayranları “Avengers: Infinity War” da yaşanan felaketlerin ardından en sevdikleri süper kahramanların kaderini öğrenmeden önce, Captain Marvel ile birlikte 1990'lara geri dönecekler. Mart 2019’da vizyona girecek filmde Captain Marvel rolünü 2016 yılında “Room” filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını alan Brie Larson üstleniyor.

Film, iki uzaylı ırkın galaktik savaşının tam ortasında olan Dünya’da 1990'lı yıllarda geçiyor. Garip bir kaza sonrası DNA’sı uzaylılarla birleşen bir Amerikan Hava Kuvvetleri pilotu olan Carol Danvers kaza sonrası evrenin en büyük kahramanlarından biri haline geliyor.



Danvers, bir Marvel çizgi roman karakteri olarak ilk kez 1968'de okurla buluştu. Kaptan Marvel’in bağımsız bir süper kahraman filmi olarak çekileceğinin sinyali ilk olarak 2014 yılında bir kadın süper kahraman yapma kararını açıklayan Marvel Studios Başkanı Kevin Feige tarafından verilmişti.

DC kadın kahramanı Wonder Woman’ı nasıl bir kadın yönetmen olan Patty Jenkins’e emanet etmişse, Marvel de bu ilk bağımsız kadın süper kahraman filmini bir kadın yönetmene teslim etmiş. Anna Boden filmi hem yönetmiş hem de senaryosunu yazmış.

Brie Larson dışında Samuel L. Jackson, Jude Law, Gemma Chan, Ben Mendelsohn gibi tanıdık simalar da  filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

8 Mart 2019’da vizyona girecek Captain Marvel’den yayınlanan altyazılı ilk fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.





Merakla Beklenen "Captain Marvel"den İlk Fragman Yayınlandı Merakla Beklenen "Captain Marvel"den İlk Fragman Yayınlandı Reviewed by sineMakale on Eylül 19, 2018 Rating: 5

1 yorum:

  1. Karakter heyecan verici ama ben role Brie Larson'ı hiç yakıştıramayanlardanım. Marvel bütün kahramanlarına mükemmel denecek kadar uyumlu oyuncular seçer. Sanki bu sefer olmamış. Umarım filmi izledikten sonra fikrim değişir.

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.