Atomic Blonde’den Biri Sansürsüz İki Fragman Yayınlandı



Başrollerinde Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman gibi yetenekli oyuncuların yeraldığı filmden az aşağıda izleyeceğiniz üzere şimdiye kadar biri sansürsüz olmak üzere iki fragman yayınlandı.


Arka arkaya gelen çizgi roman uyarlamaları bizi bizden alıyor. Hele ki yetenekli yönetmenlerin ellerinden çıkarsa. Bunlardan biri de Antony Johnston’un yarattığı The Coldest City isimli çizgi romandan uyarlanan Atomic Blonde.

Filmi, Deadpool 2’yi de yönettiğini bildiğimiz ve bulunduğu noktaya dublörlükten gelen David Leitch’in yönetiyor. Başrollerinde Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman gibi yetenekli oyuncuların yeraldığı filmden az aşağıda izleyeceğiniz üzere şimdiye kadar biri sansürsüz olmak üzere iki fragman yayınlandı. Fragmanların bizleri yeterince heyecanlandırdığını söylersek yalan olmaz.


Soğuk Savaş sırasında bir ajanın öldürülmesini araştırmak ve eksik ajanlar listesi bulmak için Berlin'e gönderilen gizli bir MI6 ajanının gerilim dolu aksiyon hikayesini anlatan film vizyona 28 Temmuz’da girecek.  







Atomic Blonde’den Biri Sansürsüz İki Fragman Yayınlandı Atomic Blonde’den Biri Sansürsüz İki Fragman Yayınlandı Reviewed by sineMakale on Nisan 12, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.