Matrix’in Neo’sunu Will Smith Canlandırsaydı



Geçtiğimiz günlerde buna yanıt arayan ve haberin devamında izleyebileceğiniz oldukça başarılı bir hayran videosu yayınlandı. 


1999 yılına gelindiğinde bilim-kurgu sinemasında bir çığır açan Matrix üçlemesinin ilk filmi vizyona girdi. Bilim-kurguyu felsefe ile buluşturan Wachowski Kardeşler, filmi beyazperde ile buluşturmadan önce çizgi roman olarak hazırlamışlar. Yaklaşık beş yıl süren bir hazırlığın sonunda ortaya çıkan çizgi roman filmin çekimlerine başlamadan önce de bir çok revizyondan geçmiş. Wachowski kardeşler, hayranı oldukları kung fu ve bilim kurgu öğelerini birleştirdikleri filmin çekimi öncesi yapımcı Joel Silver ile gerçek bir anime yapmak istedikleri konusunda bir pazarlığa giriyorlar.  Sonuçta ortaya hepimizi kendine hayran bırakan bir film çıkıyor.


Bugünlerde yeniden çevrimi söz konusu olan filmi asıl gündeme getirmemizin nedeni Matrix denilince aklımıza gelen ilk isim olan Neo. Filmin efsane karakteri Neo’yu canlandırmak üzere ilk teklif Will Smith’e götürülüyor. Ama Smith bu teklifi reddediyor ve sonrasında Reeves ile anlaşılıyor. Film vizyona girdikten sonra bir röportaj veren Will Smith, Reeves’in oyunculuğu üzerine yaptığı bir yorumda Keanu Reeves’in oyunculuğunu överek, kendisinin Neo rolünü rezil edeceğini ifade ediyor.


Peki Will Smith Neo rolünü kabul etseydi nasıl bir Matrix ortaya çıkardı? Bunun yanıtını arayan bir hayran, içinde Smith’in yer aldığı bir Matrix fragmanı hazırlamış.


Oldukça başarılı olan bu videoyu aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Bakalım sizin yorumlarınız ne olacak? 

Matrix’in Neo’sunu Will Smith Canlandırsaydı Matrix’in Neo’sunu Will Smith Canlandırsaydı Reviewed by sineMakale on Nisan 13, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.