Sylvester Stallone’nin Marvel Evreninde Henüz İşi Bitmedi



Semih Kuru - 07 Mayıs 2017

28 Nisan’da vizyona giren ve ilk haftasında yaptığı 101 miyon dolar hasılatla yapımcılarının yüzünü güldüren Guardians of The Galaxy 2’ye ilişkin eleştirmenler ikinci filmin, ilk filmdeki dinamizme sahip olmadığı, buna rağmen samimi ve eğlenceli bir film olduğu yönünde yorumlar yapıyorlar.


Bu eleştirilere rağmen filmin gişedeki fırtınası devam ederken üçüncü filme ilişkin ipuçları gelmeye başladı.


Üçüncü filmi de ilk iki filmden tanıdığımız James Gunn yönetecek.  Marvel sinematik evrenindeki karakterlere derin bir tutku duyduğunu ifade eden yönetmen üçüncü filmin Avengers Infınıty War  filminde yaşanan olaylardan sonra başlayacağını söylerken Marvel sinematik evrenine Galaksinin Koruyucuları 2 filmiyle dahil olan ve Stakar Ogord  ya da Starhawk adlı karakteri canlandıran Sylvester Stallone hakkında da konuştu. Gunn "planımız Stallone'dan daha fazlasını görmek " derken karakterin ucunun açık olduğunu belirterek “showun nereye kadar gideceği henüz belli değil” ifadelerini kullandı.


Toronto Sun gazetesine konuşan başarılı yönetmen, üçüncü filmde Sylvester Stallone’nin olup olmayacağına ilişkin gelen bir soru üzerine “bununla ilgili görüşmeler yapmak zorundayız ama planım kendisini daha çok görmek” dedi.  Marvel Stüdyoları’nın Başkanı Kevin Feige ile Marvel Kozmik Evreni’nin geleceği üzerine görüşmeleri sürdürdüğünü ifade eden Gunn, röportajda Stallone’nin de aralarında bulunduğu takımı üçüncü filmde olduğu gibi görmek istediğini ifade ediyor. Temelde öykünün çekimi kesinleşen üçüncü filmle bittiğini söyleyen James Gunn sonrasına ilişkin herhangi bir plan olmadığını da sözlerine ekledi.


Marvel Sinematik Evreninde Stakar Ogord Kimdir?

Stakar Ogord  ya da Starhawk olarak bilinen karakter  Steve Gerber (yazar) ve Sal Buscema (sanatçı) tarafından yaratılmıştır. Marvel evreninin Dünya-691 zaman çizelgesinde bir anti-kahraman olan Stakar Ogord  3014 yılında dünyaya yönelik olarak gerçekleşen Badoon işgalinde Guardians of Galaxy’e yardımcı oldu ve sonrasında da birçok macerada birlikte yer aldılar.
Sylvester Stallone’nin Marvel Evreninde Henüz İşi Bitmedi Sylvester Stallone’nin Marvel Evreninde Henüz İşi Bitmedi Reviewed by sineMakale on Mayıs 07, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.