Bağımsız Bir Joker Filmi Geliyor

Heath Ledger
Haber:Semih Kuru

Amerikan haber sitesi Deadline’ın verdiği habere göre Warner Bros. ve DC Comics Joker’in kökenlerini anlatan bağımsız bir film için çalışmaya başladılar.

Site verdiği haberde Warner Bros. Pictures ve DC’nin henüz çalışmaların çok başında olduğunu söyleyerek, senaryoyu 8 Mil, Dövüşçü gibi filmlerin de senaryosunu da yazan Scott Silver’ın yazacağını, filmin yönetmenliğini ise Hangover'dan tanıdığımız Todd Phillips'in yapacağını ifade ediyor. Filmin yapımcılığını ise Martin Scorsese ve Phillips’in üstleneceği ifade edilse de bir başka kaynak olan baktığım bir başka kaynak olan The Hollywood Reporter ise Scorsese’nin bu projeye uzak olduğunu yazıyor. Joker’in kökenlerini anlatacak olan film henüz isimlendirilmemiş.

Deadline, filmin ne zaman vizyona gireceğinin henüz bilinmediğini ancak Phillips ve Silver’ın senaryoyu yazmaya başladığını ifade ediyor.

Jack Nicholson

Joker daha önce Jack Nicholson tarafından Batman'da, Heath Ledger tarafından The Dark Knight'da ve Jared Leto tarafından Suicide Squad'da oynanmıştı. Site, Leto'nun Suicide Squad devam filminde ve Harley Quinn’in spinoff’u olan Gotham City Sirens'de Joker’i canlandırmaya devam edeceğini, ancak çalışmalarına devam edilen yeni filmde muhtemelen daha genç ve farklı bir aktör tarafından karaktere hayat verileceğini haberine ekliyor. Tabii seçilecek aktörün Jack Nicholson ve Heath Ledger’ın ikonik bir hale getirdiği Joker karakterini layığıyla canlandırabilecek biri olması gerekiyor. Seçilecek kişinin işinin oldukça zor olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Habere yeni film 80'lerin başında Gotham City'de geçen bir suç filmi olacağından Scorsese'nin o dönemleri anlatan Taksi Şoförü ve Kızgın Boğa filmlerindeki gibi bir atmosfer yaratılacağı bununla birlikte bir DC Evreni filmi olduğunun da hissettirileceği son bir not olarak eklenmiş.

Yeni Joker filminin ne zaman vizyona gireceğini, Joker filminin oyuncularının kim olacağını öğrendikçe sayfamızda paylaşacağız.  

Joker sevenler Jack Nicholson ve Heath Ledger’ın performanslarını değerlendirdiğimiz yazımızı da buraya tıklayarak okuyabilirler.
Bağımsız Bir Joker Filmi Geliyor Bağımsız Bir Joker Filmi Geliyor Reviewed by sineMakale on Ağustos 23, 2017 Rating: 5

12 yorum:

  1. Joker hayranları da çok var, onlar için sevindirici bir haber :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet doğru söylüyorsunuz. Neredeyse Batman'dan daha çok Joker seven var :)

      Sil
  2. Çok sevimli olmuş bu haliyle Jack Nicholson :)

    YanıtlaSil
  3. oooo iyi haber kaçmaz tabiiii :)

    YanıtlaSil
  4. Hemen söylüyorum Joker adayımı: Gabriel Macht
    Netim, son kararım :p
    * Film kaçmaz

    YanıtlaSil
  5. Jack Nicholson'ın performansının mükemmelliği de yadsınamaz tabi ama Heath Ledger'la Joker, Batman'i gölgede bırakmıştı bence. O yüzden Jared Leto bile bana tam istediğimi verememişti, şimdi kim oynayacaksa işi baya zor. :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen katılıyorum.Heath Ledger bambaşka bir ruh vermişti Joker karakterine.

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Taleplerinizi stüdyoya ileteceğiz. Emin olabilirsiniz. Şu ana kadar bir Gabriel Macht ve bir de Michael Fassbender geldi. :)

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.