Bruce Willis Geri Dönüyor:Death Wish’ten Altyazılı İlk Fragman



MGM Pictures, 1974 tarihli klasik Death Wish’in tekrar çevrimine ilişkin ilk afiş ve fragmanı yayınladı. Yönetmenliğini Eli Roth’un yaptığı filmin başrolünde ise Bruce Willis var. Willis’e Vincent D'Onofrio, Elisabeth Shue, Camila Morrone, Dean Norris ve Kimberly Elise eşlik ediyor.
Yapımcı, aktör, senaryo yazarı ve yönetmen gömleklerinin hepsini birden üzerinde taşıyan Eli Roth ne yazık ki şimdiye kadar yönetmen olarak pek parlak bir tablo çizemedi. Son iki filmi olan "Knock Knock" ve "The Green Inferno" ile de beklediği ilgiyi göremeyen Roth, yeni filmi Death Wish ile bu kez şeytanın bacağını kıracak gibi.  

Karısı öldürülen, kızı ise tecavüz edildikten sonra komaya sokulan bir baba olan Dr. Paul Kersey’in nasıl soğukkanlı bir ölüm makinesi haline geldiğini anlatan Death Wish’in, 1974-1994 yılları arasındaki yirmi yılda dört filmi çekilmişti.

Paul Kersey bu andan itibaren ikili bir hayat sürmeye başlar. Bir yandan ameliyathanede hayat kurtaran bir adam, bir yandan suçluların yaşamlarını alan bir adam.  Bir yandan bir aile babası öte yandan suçla savaşan karanlık bir figür.





Filmi hakkında konuşan yönetmen Roth, "Bu harika klasiği Bruce Willis'in hepimizin bildiği ve sevdiği eğlenceli kişiliği ile bir kez daha çekmek istedik” diyor. Roth sözlerine, Bruce Willis’in Death Wish ile Beşinci Element, Zor Ölüm ve Ölümsüz filmlerindeki gibi ikonik bir performans sergileyeceğini düşündüğünü de ekliyor.

Ülkemizde “Öldürme Arzusu” ismiyle gösterilen ilk dört filmde Charles Bronson’un oynadığı Kersey rolünde bu kez bir başka aksiyon yıldızı olan Bruce Willis’i izleyeceğiz.

Filmin senaryosu, Brian Garfield’ın romanından Gri Kurt, A Takımı gibi filmlerin de senaryosunu yazan Joe Carnahan tarafından sinemaya uyarlanmış.


Death Wish 22 Kasım 2017’de vizyona girecek. İşte Death Wish’in yeni fragmanı:


Bruce Willis Geri Dönüyor:Death Wish’ten Altyazılı İlk Fragman Bruce Willis Geri Dönüyor:Death Wish’ten Altyazılı İlk Fragman Reviewed by sineMakale on Ağustos 06, 2017 Rating: 5

8 yorum:

  1. ne varsa eskilerde var :)

    takipteyim..

    mugeninlistesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen eski toprak başka oluyor. Takibiniz için teşekkürler. Umarım size keyifli okumalar sağlayabiliriz. Ben de sizi takip etmeye başladım.

      Sil
  2. bayılırım bu seriye. bi de son yazıma bi bak işteee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Deeptone. Beni çok mutlu ettin gerçekten.

      Sil
  3. Deep önermiş.Ben de inceledim blogunuzu ve sizi takibe aldım :) Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, teşekkürler takip için takipteyim...

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Merhaba, takibiniz için teşekkürler. Umarım yazılarımdan keyif alırsınız.

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.