Obi-Wan Kenobi Filmine İlişkin İlk Bilgiler




Bağımsız bir Obi-Wan Kenobi filmi, giderek genişleyen Star Wars evrenine katılmaya hazırlanıyor.

Star Wars hayranları uzun süredir Jedi Ustası Obi-Wan Kenobi'nin etrafında olacak bir hikayenin filmini bekliyorlardı. Görünen o ki bu bekleme süresi çok uzun olmayacak. Son gelen bilgiler Obi Wan Kenobi filminin planlama aşamasında olduğu ve yönetmen olarak Billy Elliot, The Hours filmlerinden tanıdığımız Stephen Daldry ile görüşmelerin sürdüğü yönünde. Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa senaryoyu Lucas Film’in hikâyesinden Daldry’nin yazacağı ifade ediliyor. Senaryo belli olmadığı için filmin Obi-Wan Kenobi’nin hayatının hangi dönemini anlatacağı da bilinmiyor.

Anakin ve Luke Skywalker’ın hocası olan karakter, George Lucas'ın yönettiği üçlemelerde Vader'in kökenini, Kenobi'ye ve Jedilere ihanetini anlatan önemli bir rol oynamıştı.

Obi-Wan Kenobi - Ewan McGregor


Daha önce Alec Guinness ve Ewan McGregor'un oynadığı karakteri yeni filmde kimin canlandıracağı ise henüz belli değil. Ancak, Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike (1999), Yıldız Savaşları: Bölüm II - Klonların Saldırısı (2002) ve Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı (2005) filmlerinde Obi-Wan Kenobi’nin gençliğini oynayan İskoç aktör Ewan McGregor bu yılın başlarında bu karakteri tekrar canlandırmak isteyebileceğini dile getirmişti.

Obi-Wan Kenobi tek başına Lucas Film ve Disney tarafından Skywalker ailesinin destanını anlatan üçlemelerin dışında kalan bir kaç projeden biri olacak. Bir önceki bağımsız film olan 2016 tarihli Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi, dünya genelinde bir milyar Dolar’dan fazla gişe yaparak bu rakamı geçen sayılı filmden biri olmuştu.

Obi-Wan Kenobi filmi ne zaman vizyona girecek, Obi-Wan Kenobi’yi kim canlandıracak, Obi-Wan Kenobi’nin oyuncuları kim olacak merak edenler sayfamızı takip edebilirler. Filme ilişkin yeni bilgiler geldikçe paylaşıyor olacağız.


Dilerseniz hayran yapımı bir Obi-Wan fragmanını izleyerek yazıyı bitirelim. İyi seyirler…


Obi-Wan Kenobi Filmine İlişkin İlk Bilgiler Obi-Wan Kenobi Filmine İlişkin İlk Bilgiler Reviewed by sineMakale on Ağustos 19, 2017 Rating: 5

8 yorum:

  1. Star Wars'ın hiçbir filmini baştan sona izlemedim daha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle filmerin bir zamanı oluyor. O gün gelince hepsini ark arkaya izlersiniz.

      Sil
  2. Gelecek tüm eleştirileri kabullenerek açıklıyorum: Dünyada Star Wars serisinden pek hazzetmeyen tek kişi benim galiba. İlki dışında hiçbirini izlemedim. Elim de gitmiyor bir türlü :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tercih tabii. Ama gene de bir kez daha izlemeyi deneyin bence. Kim bilir belki bu kez hoşlanırsınız :)

      Sil
  3. Bir yanım yeter artık çıkarmayın daha film diyor, diğer yanım da 2017'de sinemada yeni bir Star Wars gördüğü için şanslı hissediyor. Karmakarışığım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorsunuzdur gerçi.Aralık 2017 de Star Wars;Last Jedi Vizyona girecek

      Sil
  4. Kesinlikle Ewan McGregor oynamalı. Karakteri ayrı oyuncuyu ayrı sevdiğim için Ewan McGregor'ın canlandırdığı Obi-Wan'ın hayranıyım. Tabii başka bir oyuncu da oynasa her türlü izleyeceğim o ayrı :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size katılıyorum bakalım zaman ne gösterecek

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.