Barış Arduç ve Elçin Sangu Yeniden Biraradalar

Yanımda Kal - Barış Arduç ve Elçin Sangu
Barış Arduç ve Elçin Sangu yeniden bir aradalar. Sevilen dizi “Kiralık Aşk” ile isimlerini duyuran ve bu süreçte birbirlerine çok yakıştırılan iki oyuncu bu kez bir sinema filminde bir araya geliyorlar. İsmi "Yanımda Kal" olarak duyurulan filmin çekimlerinin başlanıldı. Heybeliada’da yapılacak çekimlerin beş haftada tamamlanacağı ifade ediliyor.

Yönetmenliğini “Rina” ve “Hayat Öpücüğü” filmlerinden tanıdığımız Şenol Sönmez’in romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun yanı sıra Cengiz Bozkurt, Levent Öktem ve Dila Bayrak da bulunuyor.

Başrol oyuncularından Barış Arduç sosyal medya hesabından Elçin Sangu ile fotoğrafını paylaştı ve 'Özlemişiz, 10 Kasım' da buluşmak üzere' diyerek aynı zamanda filmin vizyon tarihini de ilan etmiş oldu.

Mert ve Ada’nın aşkını anlatan filmde bir tarafta geçmiş yaşantısını pek umursamadan kendine 'mükemmel' bir yaşam yaratan Mert öte tarafta ise tam tersi yaşamını geçmişi üzerine inşa eden Ada'yı izleyeceğiz.  

Görüntü yönetmenliğini Cengiz Fazlıoğlu’nun yapacağı filmin künyesinde senaryo yazarını da aradık ama ne yazık ki bulamadık.

Filmden yeni bilgiler geldikçe paylaşmaya devam ediyor olacağız. Bakalım ikili Kiralık Aşk dizisindeki başarısını bu filmle sürdürebilecekler mi?
Barış Arduç ve Elçin Sangu Yeniden Biraradalar Barış Arduç ve Elçin Sangu Yeniden Biraradalar Reviewed by sineMakale on Eylül 05, 2017 Rating: 5

2 yorum:

  1. Filmin vizyona girmesine fazla bir zaman kalmamış. İkiliyi yeniden bir arada görmek güzel olacak. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sevenleri çok. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.