Toplanın! Lucy 2'den Haber Var

Scarlet Johansson - Lucy

Luc Besson'un “Valerian and the City of a Thousand Planets” filmi, oldukça iddialı yapımların vizyona girdiği 2017 yazında ne yazık ki gişede nahoş bir performans sergiledi. 177,2 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan ve Star Wars serisine de ilham verdiği söylenen ünlü Fransız çizgi romanı Valérian and Laureline’den uyarlanan film dünya çapında yaptığı 223 milyon dolarlık hasılatla deyim yerindeyse gişede çakıldı.

Anlaşılan tüm bu gelişmeler Luc Besson'un yapım şirketi olan EuropaCorp’a 2014 tarihli bilim kurgu filmi Lucy’nin devamı için gaz vermiş olacak ki, şirketin CEO’su Marc Shmuger, Luc Besson’un serinin ikinci filminin senaryosunu tamamladığına ilişkin bir açıklama yaptı. Aslında Besson’un bir sonraki projesi kadın bir kahramanı olan orijinal bir gerilim filmi olacakken açıklamalar Lucy 2'nin senaryosunun zaten tamamlamış olması nedeniyle bu filme başlayacağı yönünde.

İlk filmde boktan erkek arkadaşının uyuşturucu kaçırmak üzere karnına yerleştirdiği torbaların patlamasıyla ölmek yerine olağanüstü güçlere sahip olan ve hepimizin zaman zaman söylediği “oğlum beynimizin sadece %10’unu kullanıyormuşuz, bir de hepsini kullansak” klişesine gönderme yaparcasına beyninin tamamını kullanmaya başlayan Lucy’nin (Scarlett Johansson) bir süper kahramana dönüşmesini izlemiştik.

Her ne kadar ikinci filmin çalışmalarına 2015 yazında başlansa da Luc Besson’un bu fikre sıcak bakmadığı da biliniyordu. Çünkü yaptığı bir açıklamada “Lucy, insan formunu geride bırakıp evrenle bir olduğunda bitti” demişti. Bununla birlikte “Valerian and the City of a Thousand Planets” filminin gişedeki başarısızlığı onu bu fikre daha da yaklaştırmış görünüyor.

Hepinizin aklında olan soruyu biliyorum. Lucy 2’de Scarlet Johansson olacak mı?   Bunu söylemek için çok erken olmakla birlikte kendisi ilk filmin sonunda pek geri dönecek gibi veda etmemişti. Bununla birlikte  son zamanlarda, Marvel Sinematik Evreni’nde sıkça izleme olanağı bulduğumuz ünlü aktrisle anlaşmak için stüdyonun hala vakti var.  Dolayısıyla bu beyazperdenin işleri belli olmaz. Bir bakmışsınız Johansson tekrar olanca güzelliği ile Lucy 2’de arz-ı endam edebilir.


Lucy 2 filminin oyuncuları, Lucy 2’nin fragmanı, Lucy 2’nin vizyon tarihi belli oldukça sayfada duyuracağız. Şimdilik sizleri ilk filmden görüntüler eşliğinde harika bir parçayla baş başa bırakalım. İyi seyirler.


Toplanın! Lucy 2'den Haber Var Toplanın! Lucy 2'den Haber Var Reviewed by sineMakale on Ekim 02, 2017 Rating: 5

1 yorum:

  1. yaw saçma amk lucy de zaten beyin kapasitesi %100 e ulaşınca ne olur onları anlatıyor 2.senaryosunda %200 mü olcak kapasite tek filmdi bu TÜRKİYE kabullen artık a q :)

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.