Türk Oyuncu Hollywood’un Efsanevi Korku Filminde



Bilindiği üzere ilki 1978’de vizyona giren ve John Carpenter’ın yazıp yönettiği efsanevi korku filmi serisi Halloween kırkıncı yılında 11. filmiyle bir kez daha izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İlk filmin oyuncu kadrosundan Jamie Lee Curtis ile Nick Castle’ın yer aldığı yeni filmde ayrıca Rhian Rees, Toby Huss, Will Patton, Ginny Gardner, Miles Robbins, Dylan Arnold, Drew Scheid ve Andi Matichak gibi isimlerin yanı sıra Türkiye’yi Hollywood’da en çok temsil eden isimlerden biri olan usta oyuncu Haluk Bilginer de yer alacak. Öyle ki Haluk Bilginer’li bir set fotoğrafı bile yayınlandı.



Bu arada Laurie Strode karakterini seride beşinci kez canlandıracak olan Jamie Lee Curtis dışında ilk filmde ikonik maskeli katil Michael Myers’ı canlandıran Nick Castle’ın 11. filmde yeniden izleyici karşısına çıkacağını da hatırlatalım.

Henüz detayları belli olmayan Sartain isimli bir karakteri canlandıracak olan Bilginer, bilindiği üzere daha önce de The International, Forget About Nick, The Ottoman Lieutenant gibi Hollywood yapımlarında da yer almıştı.

Serinin 11. filmini David Gordon Green yönetiyor. Green aynı zamanda Carpenter’ın kaleme aldığı senaryoya da katkı koymuş. 


Halloween 2018 19 Ekim 2018’de vizyona girecek. 
Türk Oyuncu Hollywood’un Efsanevi Korku Filminde Türk Oyuncu Hollywood’un Efsanevi Korku Filminde Reviewed by sineMakale on Şubat 12, 2018 Rating: 5

1 yorum:

  1. Bloggerlar Sanal Alemde Buluşuyor!
    Merhaba, yazınız için teşekkürler. Bloggerların buluşma ve sosyal paylaşım platformunda sizleri de aramızda görmek isteriz. Böylelikle diğer bloggerları tanıyabilir, yeni fikirler edinebilir ve içeriklerinizi daha geniş kitleye tanıtabilirsiniz. İyi çalışmalar.
    http://blogworld.com.tr.ht//welcome

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.