İkonik Kötünün İlk Görüntüsü Yayınlandı



Dün yeni Joker filminden ilk video parçası yayınlandı. Bağımsız bir Joker filminin gündeme gelmesi ve Phoenix'in de oyuncu kadrosuna girmesinden bu yana karakterin hayranlarının en büyük sorularından biri  Phoenix'in Joker olarak nasıl görüneceği idi. Warner Bros. ve filmin yönetmeni Phillips, bir kamera test videosu paylaştılar ve videoyu da Joker’in meşhur palyaço makyajı ile bitirdiler.


Videonun başlarında bu ikonik kötüyü her zaman aşina olduğumuz makyajı ile görmüyoruz. Ancak sonunda Joker olarak beliriyor. Bu da bize tahmin ettiğimiz üzere hikayeyi en başından izleyeceğimizi ve Arthur Fleck adlı başarısız bir stand-up komedyeninin nasıl Gotham City’nin en korkulan suç efendisi haline geldiğinin anlatılacağını işaret ediyor


Filmde, Arthur Fleck / Joker rolünde (daha önce burada duyurduğumuz gibi) Joaquin Phoenix’i izleyeceğiz. Bilindiği üzere Marvel’in Dr Strange’i için de ismi geçen Phoenix, bir çizgi roman uyarlamasında yer alma konusunda oldukça düşünmüş.


Filmin bir diğer önemli oyuncusu olan ve Deadpool2’deki Domino rolüyle gönüllerimizde taht kuran Zazie Beetz Joker’in ilgisini çeken bekar bir anneyi canlandırırken, asıl ağır top ise bir talk-show sunucusunu canlandıran Robert DeNiro.  


Joker’in yönetmen koltuğunda daha çok “Felekten Bir Gece” serisi, “Git Başımdan” gibi komedi filmleri ile tanıdığımız Todd Phillips var.


Senaryosu da Todd Phillips ve Scott Silver tarafından yazılan film, DC yetkililerinin söylediğine göre ikonik kötü karakter Joker’in kökenlerine sadık kalacak.


Hayranlarına hatırlatmakta fayda var. Joker bu film dışında Suicide Squad 2, Gotham City Sirens ve bağımsız olarak çekilecek bir Harley Quinn filmi olmak üzere üç DC filminde daha görünecek: Her üç filmde de Jared Leto’nun Joker’i canlandıracağını söyleyelim de Leto hayranları da üzülmesin.


Ekim 2019’da vizyona girecek olan Joker’den yayınlanan ilk video aşağıda. Oyunculuk anlamında bugüne kadar yükselen grafiği düşünüldüğünde Phoenix’in şimdiye kadar beyazperdede Joker’i canlandıran aktörler arasında en başarılısı olacağına inanıyorum. Siz ne dersiniz?



İkonik Kötünün İlk Görüntüsü Yayınlandı İkonik Kötünün İlk Görüntüsü Yayınlandı Reviewed by sineMakale on Eylül 22, 2018 Rating: 5

2 yorum:

  1. Farklı filmlerde karakteri farklı oyunculardan izlemek ilginç olacak.

    Phoenix’in oyunculuğunu beğenirim. En başarılı Joker olur mu bilmem ama başarılı olacağını düşünüyorum. Karakterin ve oyuncunun başarısı filmin başarısına bağlı olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Joker her zaman beyazperdenin önemli bir karakteri olarak var oldu. İyi bir film izleyeceğimize eminim

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.