Natasha Romanoff Sahaya İniyor

 

Marvel’in yaklaşan yeni filmi Black Widow’dan yeni bir fragman yayınlandı.  İki dakikalık fragmanın hemen başında Natasha Romanoff’un söylediği "Benim hakkımda her şeyi bilmiyorsun, çok fazla hayat yaşadım" sözlerinden anlıyoruz ki anlıyoruz ki Scarlett Johansson'un canlandırdığı karakterin Marvel Sinematik Evreni'ndeki yolculuğunda keşfedecekleri çok şey bulacağız.

Film, Romanoff'un yaklaşan tehditlerle yüzleşmek için geçmişiyle yüzleşmek zorunda kaldığı Kaptan Amerika: İç Savaş (Captain America: Civil War) olaylarından sonra geçiyor. Fragman, bir intikamcı olmadan önce "bitmemiş iş" e ve geçmişinin sırlarına ve "her şeyin başladığı yere" geri dönmesi gerektiğine işaret ediyor.

Lore, Somersault ve Berlin Syndrome gibi filmleriyle tanınan tecrübeli yönetmen Cate Shortland’ın yönettiği filmde söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama Natasha Romanoff / Black Widow karakterini Scarlett Johansson canlandırırken diğer başlıca rolleri ise Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve O-T Fagbenle paylaşmış. Hikayesi son zamanların popüler TV dizisi WandaVision’ı da yazan filmin senaryosunu ise Thor: Ragnarok’un senaristi Eric Pearson kaleme almış.

Bu yılın sonlarına doğru vizyona girmesi planlanan Eternals ve Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings ile birlikte Marvel Sinematik Evreni dördüncü fazının ilk uzun metrajlı filmi olan Black Widow 9 Temmuz'da sinemalarla birlikte eş zamanlı olarak Disney +’ta izleyici ile buluşacak.

Black Widow’un Türkçe dublajlı fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz

Black Widow’un fragmanınıTürkçe altyazılı olarak izlemek isterseniz o da aşağıda

Natasha Romanoff Sahaya İniyor Natasha Romanoff Sahaya İniyor Reviewed by sineMakale on Nisan 11, 2021 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.