Zombieland 2’den It: Bölüm 2’ye Sonbahar’da Kabuslarımızı Süsleyecek Korku Filmleri



Sonbahar ürpertici korku filmleri için ideal bir mevsim. Ecnebiler genellikle korku filmlerini pagan zamanlarından bu yana kutladıkları Halloween-Cadılar Bayramı dönemine denk getirmeye çalışıyorlar. Dolayısıyla 2019 sonbaharında da orijinalden, yeniden çevrime veya devam filmlerine bir çok korku filmi vizyona girecek.

İşte o filmlerden bazıları

It: Bölüm 2 -  6 Eylül 2019


Kuşkusuz en merakla beklenen filmlerden biri It: Bölüm 2. Stephen King’in aynı adlı romanından 2017 yılında yeniden izleyici ile buluşan filmde ilk filmin karakterleri olayların yaşanmasından otuz yıl sonra yetişkinler olarak yeniden bir araya geliyorlar

Andy Muschietti'nin ilk filmi, kitaptan birçok yönden ayrılsa da, genelde ana ritmi yakalamıştı. İkinci filmin senaristi olan Gary Dauberman Bölüm 2’nin de kitaptan iki büyük olaya yer vereceğini söylüyor.

El-Deccur - 6 Eylül 2019


El-Deccur bizden bir film. Yönetmenliğini Gökhan Arı’nın yaptığı filmde öğretmenleri ile birlikte kazı çalışması yapmaya giden bir grup arkeoloji öğrencisinin yaşadıklarını konu ediyor.


The Hunt – 27 Eylül 2019


Korku filmleri konusunda artık bir marka haline gelen prodüksiyon şirketi Blumhouse’dan yeni bir korku filmi daha izleyici ile buluşacak. Paranormal Activity filmlerinden, Arınma Gecesi’ne, Upgrade’den en iyi film dalında Oscar’a aday olan Get Out’a kadar onlarca korku gerilim filminin yapımcılığını üstlenen yapım şirketi bu kez bir insan avının kurbanı olan birbirine yabancı on iki kişinin nasıl avdan avcıya dönüştüklerini anlatan bir filmle karşımızda olacak.

Araf 3: Kitab'ül Azazil – 27 Eylül 2019


Türkiye’de korku filmi denince akla gelen birkaç isimden biri olan Biray Dalkıran’ın yönettiği Araf 3: Kitab'ül Azazil 2006 yapımı Araf filminin devamı.


Zombieland 2: Double Tap – 14 Kasım 2019


İlk Zombieland filminin aldığı olumlu eleştirilerin adlından devamının gelmesi kaçınılmazdı zaten. Zombieland 2: Double Tap’ta ekip Beyaz Saray'a taşınıyor. Aradan on yıl geçmiş ve bu süre zarfında farklı evlerde konaklayan dörtlü en sonunda Beyaz Saray'a taşınmaya karar veriyorlar. Bu arada zombiler de giderek evrimleşmiş ve aralarında farklı türlere ayrılmışlardır. Ekibe en çok sıkıntı verecek olan zombi türü ise daha hızlı, daha zeki ve daha güçlü olan T-800 türü ( o Terminatör değil miydi ya !) zombiler olacaktır. Filmi ilk Zombieland’de olduğu üzere  Venom: Zehirli Öfke, 30 Minutes or Less, Gangster Squad gibi filmlerden bildiğimiz Ruben Fleischer yönetiyor.


Doctor Sleep – 21 Kasım 2019


Korkunun efendisi Stephen King’in kitabından uyarlanan Dr. Sleep’İn yıldızı Ewan McGreggor. Peki kimi canlandırıyor dersiniz? Danny Torrance! Hani şu Shining filminde bisikletle otelin koridorlarında dolaşan ufaklığı. Tabii Dan artık yetişkin olmuş ve kendisi gibi güçlere sahip olan bir kızla psişik bağ kurar ve kendileri gibi gençleri avlayarak yarı ölümsüz olmuş bir tarikattan kurtulmaya çalışır.


Yazıyı It:Bölüm 2'nin fragmanı ile noktalayalım. İyi seyirler...

 
Zombieland 2’den It: Bölüm 2’ye Sonbahar’da Kabuslarımızı Süsleyecek Korku Filmleri Zombieland 2’den It: Bölüm 2’ye Sonbahar’da Kabuslarımızı Süsleyecek Korku Filmleri Reviewed by sineMakale on Temmuz 30, 2019 Rating: 5

1 yorum:

  1. Merhaba.Oldukça kaliteli bir blogunuz var sizi takibe aldım.Zaman ayırmak isterseniz sizi de yeni açtığım blogumu takip etmeye davet ediyorum.Sağlıcakla Kalın.

    https://hepfragmanizle.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.