Joker’i Leonardo DiCaprio mu Canlandıracak?

Bosslogic Art - Leonardo DiCaprio - Joker 


Geçtiğimiz günlerde bağımsız bir Joker filmi için düğmeye basıldığını duyurmuştuk. Warner Bros'un yönetmen olarak Hangover serisinden tanıdığımız Todd Phillips’i düşündüğü ve Martin Scorsese'nin yapımcılığını üstleneceği filme ilişkin birkaç gün önce ilginç bir söylenti daha yayıldı. İddiaya göre Joker karakterini Leonardo DiCaprio canlandıracak.

Taksi Şoförü’nden Silence’a kadar birçok önemli filmin arkasındaki isim olan 74 yaşındaki Scorsese’nin bu projeyi kabul ettiği iddiasıyla zaten yeterince şok yaşayan sinema camiası DiCaprio ismiyle daha da çalkalandı.

Kaynaklar, henüz ne DiCaprio’ya resmi bir teklif yapılmadığını, yapımcı olarak ismi geçen Scorsese’yle ise görüşmelerin sürdüğünü ifade ediyorlar. Geçtiğimiz yıl The Revenant’la Oscar ödülünü kazanan DiCaprio iddiası gerçek olmasa bile stüdyo projede üst seviye bir aktörle çalışmak istiyor. Kaldı ki birçok kez kendine teklif götürülmüş olsa da henüz herhangi bir çizgi roman karakterini canlandırmamış da olsa DiCaprio Warner Bros ailesinin önemli bir parçası.



42 yaşındaki aktör geleneksel franchise filmlerde rol almayı reddetmesine rağmen bugün Hollywood'un en çok ilgi gören isimlerinden biri. Şimdiye kadar James Cameron (Titanik), Christopher Nolan (Inception) ve Alejandro G. Inarritu (The Revenant, Oscar'ı kazandığı) olmak üzere birçok brinci sınıf yönetmenle çalışsa da en uzun birlikteliği Scorsese ile oldu. İkili birlikte Göklerin Hakimi (The Aviator), New York Çeteleri, Köstebek (The Departed), Zindan Adası ve Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) olmak üzere beş başarılı film yaptılar.

Todd Phillips şu anda senaryoyu 8 Mile filminin senaristi Scott Silver ile birlikte yazıyor. Filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

Elbette çıkan bu söylentiler her ne kadar Suicide Squad’ın devamında ve Gotham City Sirens’de Joker’i canlandıracak olsa da Jared Leto'nun keyfini kaçırdığını söylemeye gerek yok.

Bu arada DiCaprio hayranlar da boş durmuyor. BossLogic isimli bir sanatçı ünlü aktörü Joker karakteriyle resmedivermiş.  

Söylediklerimiz arasında tek kesinleşen konunun Todd Phillips’in senaryoyu yazdığı diğer ismi geçenlerin cenahından hiçbir resmi açıklama gelmediğini belirterek yazıyı bitirelim. Kesinleşen bilgiler geldikçe sayfamızda paylaşıyor olacağız.


Siz ne dersiniz, DiCaprio’yu Joker olarak görmek ister misiniz?
Joker’i Leonardo DiCaprio mu Canlandıracak? Joker’i Leonardo DiCaprio mu Canlandıracak? Reviewed by sineMakale on Eylül 03, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.