Canavarlara Kafa Göz Dalan Robotlar 2. Kez Geliyor




Kaijularla 2013 yılında tanışmıştık. Denizlerin altından gelmeye başlayan ve kaynaklarını tüketerek dünyayı tehdit eden bu canavarlarla mücadele edebilmek içinse insanlık beyin gücüyle çalışan Jaeger adındaki devasa robotları geliştirmişti. Yönetmenliğini Pan’ın Labirenti, Hellboy gibi filmlerin fantastik yönetmeni Guillermo Del Toro’nun elinden çıkan Pacific Rim – Pasifik Savaşı’ndan bahsediyorum.

Vizyona girdiği yıl yaklaşık yarım milyon dolar gişe hasılatı yapan filmin bu başarısının ardından ikincisi uzun süre beklendi. Nihayet yapım çalışmalarına başlanan Pacific Rim Uprising – Pasifik Savaşı İsyan adını taşıyan ikinci filmden bir fragman yayınlandı.

Filmin yönetmen koltuğunda ise bu kez Guillermo Del Toro yerine Spartacus, Smallville gibi popüler dizilerin yapımcılığını da yapan Steven S. DeKnight var. İlk filmin Charlie Hunnam, Idris Elba gibi yıldız oyunculardan oluşan oyuncu kadrosuna karşın ikinci filmde Scott Eastwood, Adria Arjona, John Boyega gibi isimler var.

İkinci filmde yine yeniden Kaiju tehdidi var. Bu kez Jaeger pilotlarına liderlik etme görevi ise ilk filmde Idris Elba’nın canlandırdığı Stacker Pentecost'un oğlu Jake Pentecost'a düşmektedir. Stacker, Kaijulara karşı verdiği epik mücadelede genç bir hacker olan Amara ile güçlerini birleştirmek zorundadır.

İlk filmin gerek yönetmen gerekse oyunculuk anlamındaki üst düzey kadrosu karşısında ikinci filmin nasıl bir performans sergileyeceğini merakla beklediğimiz Pacific Rim Uprising – Pasifik Savaşı İsyan eğer vizyonda başarıyı yakalarsa Legendary’nin filmin yönetmeni Steven S. DeKnight’e Monsters Universe projesi kapsamında Godzilla ve King Kong’u emanet edeceği söylentiler arasında.    


Bununla birlikte biz söylentileri bir kenara bırakıp şimdilik 23 Mart 2018’de vizyona girecek olan Pacific Rim Uprising – Pasifik Savaşı İsyan’dan yayınlanan altyazılı fragmanı paylaşalım. İyi seyirler… 


Canavarlara Kafa Göz Dalan Robotlar 2. Kez Geliyor Canavarlara Kafa Göz Dalan Robotlar 2. Kez Geliyor Reviewed by sineMakale on Ekim 25, 2017 Rating: 5

4 yorum:

  1. İlk filmi beğenmiştim, ikincisi de güzel olur eminim. Hellboy da çok güzel bir seriydi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merakla bekliyoruz. Tabii ilk filmin kadrosu ve yönetmeni oldukça iddialı

      Sil
  2. şey iyiydi izlemediysen. shot caller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlememişim. En kısa zamanda izleyeceğim ama.

      Sil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.