Kingsman 3 Kesinleşti. İşte Tüm Detaylar



İlkini 2014 yılında izlediğimiz Kingsman, Mark Millar'ın çizgi romanına dayanan ve 80 milyon Dolarlık bütçesiyle eğlenceli ve heyecan verici bir film olarak vizyona girmişti. Serinin ikinci filmi olan Golden Circle ise 2017’de izleyici ile buluşmuş bununla birlikte ilki kadar başarılı bulunmamıştı. Ne olursa olsun her iki Kingsman filmi, şimdiye kadar toplam 185 milyon dolarlık bütçeyle, dünya sinemalarından 825 milyon doların üzerinde hasılat elde etmiş durumda. Bu nedenle üçüncü filmin çekilmesi de bir anlamda kaçınılmaz oldu.


Geçtiğimiz gün yapımcı şirket 20. Century Fox da üçüncü bir Kingsman filminin yolda olduğunu resmen doğruladı. Diğer iki filmde olduğu gibi üçüncü filmi de Matthew Vaughn yazıp yönetecek.
Casus, hiciv, aksiyon, gerilim filmlerine başarılı bir örnek olan Kingsman’in üçüncüsü 2017 tarihli ikinci film olan The Golden Circle’ın devamı niteliğinde olacak.

Kingsman 3’ün Oyuncuları Kimler?


Henüz resmi bir açıklama olmasa da Taron Egerton’un ‘Eggsy’ olarak, Colin Firth’ün ise Harry Hart olarak üçüncü filmde rol alması çok büyük olasılık. Henüz 29 yaşında olan ve Kingsman’in ilk filminden sonra Hollywood’un aranan yüzlerinden biri olmayı başaran genç oyuncu Egerton şu sıralarda biyografik bir film olan Rocketman'da ikinci filmdeki partneri Elton John'u canlandırmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Altın Çember karakterleri olan Channing Tatum, Halle Berry ve Jeff Bridges'ın da üçüncü filmde yer alacağı söylentiler arasında. İddiaya göre, Matthew Vaughn, Kingsman evreninde kimsenin ölmediğini söylemiş. Nitekim buna ikinci filmde bizzat tanık olduk. Harry Hart (Firth) ilk filmde başına yediği kurşuna rağmen ikinci filmde diriltildi. Durum böyle olunca insan ikinci filmde bir patlamada öldüğünü düşündüğümüz Merlin de (Mark Strong) niye dönmesin diye düşünmüyor değil.

Kingsman 3 Ne Zaman Vizyona Girecek?


Stüdyo, üçüncü filmin, biraz da 25. Bond filminin vizyon tarihinin ertelenmesinden faydalanarak,  8 Kasım 2019 tarihinde izleyici ile buluşacağını açıkladı.


Kingsman 3’ün fragmanını ve diğer bilgiler geldikçe sayfamda paylaşacağım.

Kingsman 3 Kesinleşti. İşte Tüm Detaylar Kingsman 3 Kesinleşti. İşte Tüm Detaylar Reviewed by sineMakale on Eylül 23, 2018 Rating: 5

1 yorum:

  1. Kingsman'in ilk filmine bayılmış, ikinciyi o kadar da sevmemiştim. Yine de güzeldi. Devamı çekildikçe izlerim ben. Umarım uzun yıllar güzel filmler çekmeye devam ederler.

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.