Robert Englund, Freddy Krueger Olarak Dönüyor




Son olarak on beş yıl önce “Freddy Jason'a Karşı” filminde Freddy Krueger olarak izlediğimiz Robert Englund meşhur kazağını yeniden giymeye hazırlanıyor. Ne yazık ki bu kez yeni bir sinema filmi için değil. Englund, ABD’de popüler bir sitcom olan The Goldbergs'ün Cadılar Bayramı bölümünde Freddy'i canlandıracak.


İhtiyar Freddy, kabuslarımıza ilk kez 1984 tarihinde Wes Craven'ın “Elm Sokağındaki Kabus” filmiyle girmişti. Filmin olağanüstü başarısından sonra serinin diğer filmleri ardı ardına geldi ve Englund yedi filmde canlandırdığı Freddy Krueger karakteri ile korku sineması için bir efsaneye dönüştü. 

“hala korkutucu olabilirim, buna rağmen sağlık sorunları nedeniyle dövüş sahnelerinde yer alamam. İzleyiciler beni son izledikleri Freddy olarak hatırlasınlar istiyorum” 

ABD internet sitesi CinemaBlend'e konuşan başarılı oyuncu neden yeniden Freddy’i canlandırmadığını da açıklamış. Bu rol için çok yaşlı olduğunu söyleyen Englund, 
“hala korkutucu olabilirim, buna rağmen sağlık sorunları nedeniyle dövüş sahnelerinde yer alamam. İzleyiciler beni son izledikleri Freddy olarak hatırlasınlar istiyorum” demiş.


Elbette başka isimlerin canlandıracağı Freddy’i beyazperde yeniden izlememiz büyük olasılık. Nitekim Elm Sokağı’nda Kabus’un 2010 tarihli tekrar çekiminde Jackie Earle Haley karakteri canlandırmıştı. Bununla birlikte bu rolü bir ikona çeviren Robert Englund'u yeniden Freddy olarak izlemeye Elm Sokağı hayranlarının itiraz edeceğini düşünmüyorum. Üstelik hazır Cadılar Bayramı münasebetiyle Halloween’in Michael Myers’ı da piyasaya çıkacakken…


Her ne kadar bildiğim kadarıyla ülkemizde izleme imkanı bulamayacaksak da ben yine de aşağıya bölüm tanıtımını içeren videoyu bırakayım.



Robert Englund, Freddy Krueger Olarak Dönüyor Robert Englund, Freddy Krueger Olarak Dönüyor Reviewed by sineMakale on Eylül 24, 2018 Rating: 5

2 yorum:

  1. 80 li yıllarda elm street ile tüm serisini izlemiştim..

    birde Visitors serilerinde oynamıştı. uzaylı istilacı.. kötülerin içinde iyi olandı. yanılmıyorsan oynadığı uzaylı karakterin ismi "willy" idi

    YanıtlaSil
  2. sayfanızı yeni keşfettim ve yazılarınız çok hoşuma gitti inşallah uzun yıllar paylaşımlarınıza devam edersiniz ^_^ sayfama da beklerim profil resmime tıklayıp ulaşabilirsiniz :)

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.