Quentin Tarantino’nun Son Filmi Hakkında Yeni Bilgiler Geldi...


Kendine has tekniğiyle bilinen Quentin Tarantino’nun son filmine ilişkin söylentiler yayılmaya başladı. 

The Hollywood Reporter, Manson ailesinin seri cinayetlerine dayanacak olan filmde yönetmenin “Inglorious Basterds” filminde de birlikte çalıştığı Brad Pitt ile Açlık Oyunları, X-Men gibi filmlerden bildiğimiz Jennifer Lawrence ile görüştüğünü belirtti.

Bildirildiğine göre Tarantino ile uzun soluklu yapımcıları olan Harvey ve Bob Weinstein, Manson aile cinayetlerine dayanan yeni bir filme hazırlanıyorlar.

Şu anda ortak bir finansör stüdyo arayışı içinde olunduğu belirtilen haberde filmin çekimlerine 2018 yazında başlanabileceği ifade ediliyor.

Eğer film çekilirse Tarantino'nun gerçek olaylara dayanan ilk filmi olacak. Senaryo ayrıntıları henüz netleşmese de film, 1969'da Manson ve müritleri tarafından öldürülen, aktris ve aynı zamanda ünlü yönetmen Roman Polanski’nin eşi olan Sharon Tate'e odaklanacak gibi gözüküyor.

Manson cinayetleri en son David Duchovny'nin kurgusal Dedektif Hodiak, Gethin Anthony'ninin ise Charles Manson rollerinde olduğu NBC dizisi "Aquarius" da izleyici karşısına çıkmıştı. NBC tarafından iki sezonun ardından iptal edilen dizi, 1960'ların sonlarında Kaliforniya'da kurulan ve liderliğini Charles Manson’un yaptığı tarikat ve tarikatın işlediği cinayetlerden esinlenmişti.

Quentin Tarantino’nun son filminin konusunu oluşturan Manson ve takipçileri, 8 Ağustos 1969 gecesi, Los Angeles’ta bir evde düzenlenen partiye saldırarak, aralarında sekiz aylık hamile olan Sharon Tate’in de bulunduğu beş kişiyi vahşice öldürdü. Tam faillerin bulunmasından umudun kesildiği anlarda, araba çalmaktan hapse giren Susan Atkins adında bir kadının koğuştaki arkadaşlarına bu olayı anlatmasıyla Manson ve tarikat üyeleri, 1971'de bu olay ile işledikleri diğer 69 cinayetten ömür boyu hapse mahkûm edildiler.

Çok sık filmlerini izleme fırsatı bulamadığımız Quentin Tarantino’nun son filmine ilişkin yeni bilgiler elimize ulaştıkça sayfamızda paylaşmaya devam edeceğiz.

Quentin Tarantino’nun tarzını sevenlerin izlemekten keyif alacağı filmlere ilişkin yazımıza ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Quentin Tarantino’nun Son Filmi Hakkında Yeni Bilgiler Geldi... Quentin Tarantino’nun Son Filmi Hakkında Yeni Bilgiler Geldi... Reviewed by sineMakale on Temmuz 12, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.